1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők

Újdonságok

Új LSL fék és kuplung karok!

A híres minőségi kiegészítőket gyártó német LSL cég bemutatta új fék és kuplungkarjait amik rendelhetőek a hazai forgalmazó X-Bike motorosboltnál!

 

 

 

 

A BOW és Ergonia névre keresztelt karok CNC maró segítségével készülnek ötvözött alumíniumból és 6 fokozatban állíthatóak. Mindkét típus teljesen új formával készül a még mindig rendelhető klasszik LSL karoknál (30,000.-Ft/db).
Mindegyik kar egy speciális állítóval érkezik amivel könnyen kiválasztható a megfelelő távolság a kormánytól a 6 fokozatnak köszönhetően. A hosszú fékkar vége kikönnyítést kapott ami megakadályozza, hogy nagy sebességnél a menetszél a fékkart a fékpumpának nyomja és egy esésnél ott fog eltörni így még biztonságban haza tudunk menni a motorral.

Az összes fék és kuplung kar szinte az összes BMW modellhez rendelhető de a Brembo RCS radiális pumpákhoz is.

 

 

 

Az LSL BOW névre keresztelt típus extrém könnyű (130g) és teljesen új, jobb és csapágyazott állító mechanizmust terveztek hozzá ami garantálja a pontos állítási lehetőséget. A kar és az állító 7 különböző színben rendelhető rövid és hosszú verzióban. Az ára 34,000.-Ft/db

 

 

 

Az LSL Ergonia névre keresztelt típus is hasonlóan könnyű mint a BOW és ugyanazt a csapágyazott állító mechanizmust kapta de itt még a kar hossza is állítható! Ennek köszönhetően mindenki pontosan magára és a kezére tudja szabni a karokat. 7 színből lehet választani karnál, a csuszkánál és az állítónál is amivel mindenki egyedivé varázsolhatja a kezelő szerveket. Az ára 38,000.Ft/db

 

 

 

 

 

Pro-Bolt csavar szettek új BMW modellekhez!

Már rendelhetőek a Pro-Bolt elox alu, rozsdamentes és titán csavar szettjei a BMW R 1250 GS és az S1000XR modellekhez.

 

 

 

 

 

http://www.pro-bolt.com

Részletekről érdeklődj az üzlet elérhetőségein.

Új MRA túra plexi

Egy új, többféle pozícióban állítható plexivel állt elő a német szélvédő specialista MRA cég.

 

 

 

 

 

 

Kifejezetten a magas pilótáknak akartak kedvezni az új Vario-X-Creen plexivel. Az új szélvédőn a régi MRA plexiknél nagyobb állítható kiegészítő plexi lett három ponton rögzítve. A három rögzítési pontnak köszönhetően magasabban is van így garantálva a tökéletes szélvédelmet. Az MRA minőségnek köszönhetően a plexi torzítás mentes így a pilóta gond nélkül tud az útra fókuszálni. Jelen pillanatban víztiszta és füst színben rendelhető a BMW R1200GS 2013-tól és az új 1250GS 2019-s modellekhez. Pár héten belül elérhető a BMW R1200GS 2012 előtti és az R1250RS modellekhez is.

 

 

 

 

 

 

 

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

MRA plexi az S1000RR 2019-s modellre!

Már elérhető, rendelhető az MRA verseny plexi víztiszta és füst színben a legújabb S1000RR modellre.

 

 

 

 

 

 

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

Wilbers futómű a BMW G310-hez

Már rendelhető a Wilbers újdonága amivel nemrég készültek el a kis BMW G310-hez.

Az új kis BMW nagyon népszerű a kezdők, újra kezdők és a lányok körében.

Sok alacsony vásárlónak volt problémája a 790mm-s ülésmagassággal ezért a német futómű specialista Wilbers készített hozzá ültető szettet amivel 40mm-l megy lejjebb az ülés. Így még az igazán alacsony motorosoknak is biztonságosan leér a lábuk a motorról.

Kétféle kitt létezik:

-Wilbers Zero friction rugó szett az első teleszkópokba olajjal és szelepeléssel, egy új személyre

szabott Wilbers 540 Road teleszkóp hátra. Ennek az ára: 197,000.-ft

-Wilbers Zero friction rugó szett az első teleszkópokba olajjal és szelepeléssel, egy új személyre

szabott Wilbers 640 Road teleszkóp hátra. Ennek az ára: 232,000.-ft

Opcióként rendelhető a hidraulikus vagy mechanikus rugóelőfeszítés állítás, ennek az ára 69,000.-ft.

Mint minden új Wilbers rugóstag ez is 5 év garanciával érkezik a pilóta és az utasa súlyára behangoltan.

 

 

 

 

MRA újdonság a kis GS310-hez

 

Újabb szélterelőkkel készült el a német MRA cég. Ezuttal a kis G310GS modellt vették szemügyre és készítettek hozzá a gyárinál jobb szélvédelmet biztosító plexiket. A túra verzió 34 cm magas így biztosítva sokkal jobb szélvédelmet a gyárinál és rendelhető víztiszta, füst és fekete színben 28,000.-ft-ért. A vario túra plexi 36cm magas és egy kiegészítő állítható plexivel rendelkezik, rendelhető víztiszta és füst színben, a vario túra ára 42,000.-ft.

 

 

 

 

 

https://youtu.be/SXcH6y00Uq8

 

G 310 R kipufogó

Mivel még nem nagyon lehet kipufogót kapni a kis BMW R 310 R modellhez így ma készítettünk egy egyedi kipufogót rá egy Laser HotCam dobbal. Nem csak szép lett de a hangja is rendben van. A gyári dob nem csak nagyon halk hanem nehéz is így sikerült pár kilót lefaragni a súlyából.

 

 

 

Megérkezett az új Magura HYMEC kuplung szett BMW F800-hoz

Rendelhető már az új BMW F 800 HYMEC modell

Az új Magura Hymec szett kisebb belső átmérővel készül mint az előző verzió így a működtető erő kb 20%-al lesz kevesebb a gyári BMW mechanikus verziónál. Az új verzió az összes F 800 modellhez használható 2006-tól egészen a legújabb F 850 GS 2018 modellig. A Hymec rendszer nem használható, felszerelhető F 800 GS Adventure kézvédője miatt mivel a kézvédő tükörhöz rögzítésének útban van a Hymec főfékhenger tartálya. A rendszer használható a gyári BMW kiegészítő kézvédőjével. A Hymec kuplungkar távolsága a kormányhoz széles tartományban állítható így mindenki a keze méretéhez tudja állítani. Az ára : 118,000.-Ft

 

Új Goodridge csatlakozók ABS fékrendszerekhez

Az egyre népszerűbb ABS fékrendszerrel szerelt motorokhoz a gyári gumi fékcsöveket eddig nem vagy nehezen lehetett Goodridge örök élet garanciás fékcsövekre cserélni amivel nem csak a fék adagolhatósága és nyomáspontja lett jobb de soha többet nem kell cserélni. A Goodridge ezért kifejlesztett egy új csatlakozót kifejezetten az ABS rendszerekhez.

 

 

 

Ezek a csatlakozók már elérhetőek a hazai forgalmazó X-Bike motoros boltnál is.

Wilbers futómű a BMW RnineT Urban GS modellhez!

Már rendelhető a legújabb Wilbers futómű újdonság a BMW RnineT Urban GS modellhez.

 

 

 

 

 

Progresszív első rugó szett, cartridge, ültetés, emelés, kormánylengés csillapító és személyre szabott hátsó rugóstag van a kínálatban, hogy mindenki személyre szabhassa legújabb kedvencét. Rövid lábú motorosoknak 25mm-s ültetés, magasabbaknak pedig 15, 30 vagy akár 70mm-s emelés is lehetséges amivel visszakapja a terep képességeit az alapvetően aszfaltra tervezett új BMW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek
Irány 2020! [2019.12.20. - 16:56] Ünnepi nyitvatartás [2019.12.10. - 11:41] Karácsonyi kedvezmények 2019 [2019.11.29. - 11:16] További hírek >>>
Újdonságok
Gyártók, beszállítok