1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők

BMW K 1300 R

BMW K 1300 R alkatrészek és kiegészítők

MRA szélvédő plexik:

-„Vario-Touring” szélvédő plexi: Túra és túrasport modellekhez rendelhető, két félből álló, a felső felén külön állítható szélterelővel rendelkező plexi a nagyobb szélvédelem érdekében.
Víztiszta és füstszínű kivitelben választható.

“Vario Touring” szélvédő plexi ára: 48,000.-Ft

 

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Wilbers tuning futómű alkatrészek

BMW K1300R rugóstagok: A Wilbers rugóstagjai 5 év garanciával rendelkeznek, minden esetben egyedileg, személyre szabottan készülnek el figyelembe véve a vezető, az utas és a csomagok súlyát, a pilóta vezetési stílusát, szokásait valamint a motor felhasználási területét.

Wilbers Adjustline első rugóstagok:
630-as Adjustline rugóstag: Rugóelőfeszítés körmöskulccsal állítható a rugóstag felső felén (kulcs a gyártó által mellékelve), 22 fokozatban állítható húzófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstag alján kézzel tekerhető kivitelben. Fekete, vagy kék színű rugóval rendelhető a következő modellekhez:

-K1300R 2009-től, K12S típuskód, ára 200.000.-Ft

Wilbers Adjustline hátsó rugóstagok:

640-es Adjustline rugóstag: Rugóelőfeszítés körmöskulccsal állítható a rugóstag felső felén (kulcs a gyártó által mellékelve), 22 fokozatban állítható húzófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstag alján kézzel tekerhető kivitelben. Fekete, vagy kék színű rugóval rendelhető a következő modellekhez:

-K1300R 2009-től, K12S típuskód, ára 220.000.-Ft

 

 

 

 

 

642-es Adjustline rugóstag: Rugóelőfeszítés körmöskulccsal állítható a rugóstag felső felén (kulcs a gyártó által mellékelve), 22 fokozatban állítható húzófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstag alján kézzel tekerhető kivitelben, 22 fokozatban állítható nyomófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstagról kivezetett tartályon. Fekete, vagy kék színű rugóval rendelhető a következő modellekhez:

-K1300R 2009-től, K12S típuskód, ára 299.000.-Ft

 

Kormánylengéscsillapító:

A Wilbers Road kormánylengéscsillapítók 7075-ös alumíniumból készülnek, választhatóak fekete, kék és piros eloxált színekben. A lengéscsillapító egység 20 fokozatban állítható, a szett tartalmazza a felszereléshez szükséges konzolt és minden alkatrészt.
-K1300R 2009-2011-ig, K12S típuskód, Road kormánylengéscsillapító szett, a teleszkópszárak elé szerelhető kivitelben, ára 116.000.-Ft


Ülésmagasság csökkentő szett:

A motorkerékpár ülésmagasság csökkentés segítséget nyújt minden olyan motorosnak, akinek a lába nem, vagy csak igen nehezen éri el a talajt. A Wilbers olyan átalakító szetteket kínál, aminek segítségével az ülésmagasság típustól függően akár 100mm-rel is csökkenthető. Ezeknek a szetteknek köszönhetően számos motoros képes volt álmai megvalósítására és olyan magas széria motort tud megülni, amiről régebben csak álmodhatott.

Az ülésmagasság csökkentés a BMW K1300R modelleknél a hátsó rugóstaghoz építhető ülésmagasság csökkentő szett beépítésével lehetséges!
-K1300R 2009-, K12S típuskód, 25mm ültető szett, ára 43.000.-Ft

Ülésmagasság növelő szett:

Amennyiben Ön túl magas és az ülésmagasság túl alacsony, vagy a motor túl hamar felfekszik és így nem képes jobban bedönteni a motort? Az ülésmagasság csökkentés mellet természetesen az ülés magasság növelésére is kínálunk megoldást. Amennyiben a motor hátsó rugóstagja jó állapotban van, akkor képesek vagyunk az ülésnövelő szettel az ülésmagasságot nagyon sok sport és túramotor esetében akár 15-30mm-el megnövelni.

-K1300R 2009-, K12S típuskód, 25mm növelő szett, ára 33.000.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Goodridge motorkerékpár fémhálós fémfékcső szettek

A Goodridge fémhálós fémfékcső a belső teflon csövön a legjobb minőségű rétegelt acélsodrony erősítéssel és speciális színezett (12 szín) műanyag bevonattal készül. Kiküszöböli a fék elpuhulását pontos nyomáspontot biztosítva még nehéz körülmények között is (pl. verseny, vagy akár túrázás), így biztosítva megbízhatóbb, nagyobb fékhatást.
A rozsdamentes acélsodronynak köszönhetően felettébb jól ellenáll a kopásnak és az oxidációnak.
A fékcsövek rendelhetők horganyzott, krómozott, vagy rozsdamentes acél fittingekkel és csavarokkal, valamint verseny célokra könnyű alumínium ötvözetből, öt különböző színű eloxálással.

A fékcsövek egy speciális présgéppel helyben készülnek, a világon egyedülállóan örök élet garanciával!!!

Kívánságra bármilyen hosszúságban és kivitelben egyedi legyártás is megoldható (több mint 50 féle csatlakozó!).
A fékcsőszettek tartalmazzák a csöveket méretre vágva rásajtolt végekkel, csavarokat, tömítéseket és az örök élet garanciát!

A Goodridge motorkerékpár fékcső kittek megbízhatóságot, biztonságot és elképesztően különleges megjelenést kölcsönöznek mindenfajta motorkerékpárnak, legyen az brit, japán, amerikai, német, vagy olasz.
A fékcsöveken kívül rengeteg fajta, típusú és méretű olaj- üzemanyag- hűtőfolyadék csövet, csatlakozót és egyéb kiegészítőt készítenek a WRC Rally, F1, WSBK, MotoGp bajnokságokra, ahol a legszélsőségesebb körülmények közt is kiválóan helytállnak.

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal


LSL alkatrészek, kiegészítők:

A németországi LSL nagy hangsúlyt fektet mind a minőség biztosításra, mind pedig a termékek használóinak véleményére, ami nagyban hozzásegíti ahhoz, hogy az LSL kiegészítők folyamatosan tovább fejlődjenek.
A termékek magját a motorkerékpárokhoz készített egyedi megjelenésű mart alumínium kiegészítők jelentik, mint például a bukógombák, tengelyvédők, kormánysúlyok, Superbike szettek, kormányok, kormánylengéscsillapítók, lábtartók és számos más kiegészítő.

A BMW K1300R modellhez a következő LSL termékek rendelhetőek:

Superbike kormányszett:
Az LSL Superbike szettek a gyárilag csutka kormánnyal szerelt motorok átalakítását teszik lehetővé hagyományos kormányossá, így a motor kényelmesebbé tehető a vezető számára.
A szett tartalmazza a mart alumíniumból készített felső villahidat a kormánybefogókkal, valamint a felszereléséhez szükséges alkatrészeket, tartozékokat.

A szett választható:
-BMW K1300R 2009-től, ára 126.500.-Ft

A szett nem tartalmazza a kormányt és a kormányvégeket.
A felszereléshez szükséges LSL X-Bar kormány választható alumínium kivitelben (többféle eloxált színben) 34.000.-Ft-ért.


Fék és kuplungkarok:
Mart alumíniumból készülnek, 6 fokozatban állíthatóak, választhatóak hagyományos hosszú, vagy rövidített kivitelben, 4 féle eloxált színben (fekete, antracit szürke, ezüst, arany). Az állítókar alap esetben piros színű, azonban választható további 5 féle színben is (fekete, antracit szürke, ezüst, arany, kék)
Ára színtől és mérettől függetlenül 34.000.-Ft / kar, BOW 38,500.-Ft/kar és Ergonia 42,000.-Ft/kar

 

 

 

 

Lábtartó pedál:
Mart alumínium lábtartó pedál, amely típusspecifikus adapterrel a gyári konzolra rögzíthető.
Az adapter 2 féle kivitelben választható:
-Hagyományos felhajtható kivitelben K1300R 2009-től, ára az első lábtartóhoz 9.900.-Ft, a hátsó lábtartóhoz 11.600.-Ft

-Állítható kivitelben: 8 fokozatban állítható lábtartó adapter, melyet mindenki a saját igényeinek megfelelően beállíthat. K1300R 2009-től, ára az első lábtartóhoz 29.900.-Ft, a hátsó lábtartóhoz 29.900.-Ft

A lábtartó pedál 2 féle kivitelben választható:
-Sport pedál: Mart alumíniumból készül, 85mm széles, alul félig csapott kivitel. Választható 6 féle eloxált színben (fekete, titánszürke, ezüst, kék, arany, piros), ára párban 9.900.-Ft

-Racing pedál: Mart alumíniumból készül, 70mm széles, henger alakú végig erős fogazással. Választható 7 féle eloxált színben (fekete, titánszürke, antracit szürke, ezüst, kék, arany, piros), ára párban 9.000.-Ft

 

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk


Magura alkatrészek

Magura fék és kuplungkarok BMW modellekhez

TÜV engedéllyel rendelkező, kiváló minőségű fék és kuplungkarok több féle modellhez:
BMW K1300R 2009-től (K43 típuskód) fék kar és kuplung kar rendelhető, ára 12.500.-Ft/kar

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Arrow kipufogók:

Az Olasz Arrow kipufogói megfelelnek az EU normáknak, a gyártó által homologizációs kártyával vannak ellátva. A dobok cserélhető hangtompító betéttel rendelkeznek, ezek cseréje pár perc alatt elvégezhető.
A kipufogó dobok és rendszerek tartalmaznak minden alkatrészt és kiegészítőt, amely a felszerelésükhöz szükséges.

A BMW K1300R 2009-től modellekhez rendelhető Arrow kipufogók:

-Maxi Race-Tech aluminium silencer with carby end cap

 

 

 

 

-Maxi Race-Tech titanium silencer with carby end cap

 

 

 

 

További információkkal, árakkal és rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


EBC fékbetétek:

 • a szinter anyaga miatt hosszú élettartamú, de adalékainak köszönhetően mégis rendkívül kíméletes a tárcsákkal
 • szinterfém fékbetétek között a konkurencia által is elismert eredményeket ért el fékerőben, tartósságban és a tárcsák védelmében
 • túlzás nélkül állítható, hogy a jelenleg kapható utcai és sport betétek közül, talán a legjobb ár és érték megoldást kínálja
 • az összes gyári fékbetéttel felveszi a versenyt minden tekintetben, viszont az ár szempontjából nem is tudnak versenyezni vele
 • sokszoros tesztgyőztes és nemrég ismét első lett a német MOTORRAD Magazin 10 féle betétet összehasonlító megatesztjén
 • a legjobb fékhatást az EBC VR vagy X és XC féktárcsáival éri el, mivel ezek a termékek együtt lettek fejlesztve
 • egyforma fékerőt produkál egész élettartama alatt így a legideálisabb gyors és nehéz motorok lassításához
 • EBC fékbetétek különösen kímélik a legsérülékenyebb és legdrágább fékalkatrészt, a tárcsát és ez az egyik legdöntőbb erényük
 • mentes minden egészséget károsító anyagtól, TÜV és ECE90 regisztrációval rendelkezik

EBC FA294HH Goldstuff Sintermetall fékbetét garnitúra (egy féknyereghez) – első 11,990.-Ft
EBC FA363HH Goldstuff Sintermetall fékbetét garnitúra (egy féknyereghez) – hátsó 10,990.-Ft

Fékbetétek raktárról vagy 1-2 napos határidővel.

EBC féktárcsák:

 • első vagy hátsó merev tárcsa olyan motorkerékpárokhoz, amelyeknél nem úszó kivitelt alkalmaztak gyárilag
 • tökéletesen hőkezelt és edzett nemesacél vagy szénacél lemez az alapanyag, amit precízen megmunkálnak
 • az anyaga és megmunkálása is az EBC Brakes megszokott minőségét hordozza magában, mint a többi termék esetében
 • kritikus vélemények szerint is könnyebbek, szebbek, jobbak és még olcsóbbak is ezek a tárcsák, mint amit gyárilag felszerelnek.

EBC MD671 Solid Disc merev kiképzésű féktárcsa Ø=265mm (1db) – hátsó 49,990.-Ft


Féktárcsák rendelésre 1-2 hetes határidővel.

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Pro-Bolt Csavarok, csavarszettek  
  Hátsó felni rögzítő csavar, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel 1db 3.500.-Ft
  Hátsó felni rögzítő csavarszett, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel, 1 szett-5db 16.800.-Ft
     
  Szelepsapka párban, alumínium kivitelben, 8 féle eloxált színben 2.000.-Ft
     
  Kormányvég párban, alumínium kivitel, 8 féle eloxált színben 9.400.-Ft
     
  Féknyereg rögzítő csavarszett, első féknyergekhez, rozsdamentes acél kivitel hatlap fejjel 8.000.-Ft
  Féknyereg rögzítő csavarszett, első féknyergekhez, titán kivitel hatlap fejjel 15.400.-Ft
  Féknyereg rögzítő csavarszett, első féknyergekhez, színezett titán kivitel hatlap fejjel (arany, kék, lila)  16.700.-Ft
     
     
  Fékbetét rögzítő csap szett, első féknyergekhez, titán kivitel 4.200.-Ft
  Fékbetét rögzítő csap szett, első féknyergekhez, színezett titán kivitel (arany, kék, lila) 4.800.-Ft
     
  Féknyereg összefogató csavarszett, első féknyergekhez, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel 12.200.-Ft
  Féknyereg összefogató csavarszett, első féknyergekhez, titán kivitel imbusz fejjel 32.700.-Ft
  Féknyereg összefogató csavarszett, első féknyergekhez, színezett titán kivitel 35.400.-Ft
  imbusz fejjel (arany, kék, lila)  
     
  Féknyereg rögzítő csavarszett hátsó féknyergekhez, rozsdament. acél kivitel imbusz fejjel 4.000.-Ft
  Féknyereg rögzítő csavarszett, hátsó féknyergekhez, titán kivitel imbusz fejjel 7.000.-Ft
  Féknyereg rögzítő csavarszett, hátsó féknyergekhez, színezett titán kivitel imbusz fejjel  7.700.-Ft
  (arany, kék, lila)  
     
  Féktárcsa rögzítő csavarszett, első féktárcsához, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel 23.600.-Ft
  Féktárcsa rögzítő csavarszett, első féktárcsához, titán kivitel imbusz fejjel 39.500.-Ft
  Féktárcsa rögzítő csavarszett, első féktárcsához, színezett titán kivitel imbusz fejjel  42.300.-Ft
  (arany, kék, lila)  
     
  Blokk oldaldekli csavarszett, alumínium kivitel imbusz fejjel, 8 féle eloxált színben 26.800.-Ft
  Blokk oldaldekli csavarszett, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel 46.700.-Ft
  Blokk oldaldekli csavarszett, rozsdamentes acél kivitel hatlap fejjel 52.600.-Ft
  Blokk oldaldekli csavarszett, titán kivitel imbusz fejjel 109.100.-Ft
  Blokk oldaldekli csavarszett, titán kivitel hatlap fejjel 129.100.-Ft
  Blokk oldaldekli csavarszett, színezett titán kivitel imbusz fejjel (arany, kék, lila)  123.600.-Ft
  Blokk oldaldekli csavarszett, színezett titán kivitel hatlap fejjel (arany, kék, lila)  143.500.-Ft
     
  Idom csavarszett, alumínium kivitel imbusz fejjel, 8 féle eloxált színben 14.400.-Ft
  Idom csavarszett, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel 27.200.-Ft
  Idom csavarszett, titán kivitel imbusz fejjel 51.200.-Ft
  Idom csavarszett, színezett titán kivitel imbusz fejjel (arany, kék, lila)  56.800.-Ft
     
  Első lábtartó konzol tartó csavarszett, rozsdamentes acél kivitel 8.800.-Ft
  Első lábtartó konzol tartó csavarszett, titán kivitel 13.600.-Ft
  Első lábtartó konzol tartó csavarszett, színezett titán kivitel (arany, kék, lila)  14.700.-Ft
     
  Első keréktengely rögzítő csavarszett, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel 4.000.-Ft
  Első keréktengely rögzítő csavarszett, titán kivitel imbusz fejjel 7.000.-Ft
  Első keréktengely rögzítő csavarszett, színezett titán kivitel imbusz fejjel (arany, kék, lila) 7.600.-Ft
     
  Üzemanyag tank sapka csavarszett, alumínium kivitel imbusz fejjel, 8 féle eloxált színben 3.200.-Ft
  Üzemanyag tank sapka csavarszett, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel,  8.600.-Ft
  8 féle eloxált színben  
  Kormány rögzítő csavarszett, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel 4.600.-Ft
     
  Fék és kuplungkar rögzítő bilincs csavarszett, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel 6.400.-Ft
  Fék és kuplungkar rögzítő bilincs csavarszett, titán kivitel imbusz fejjel 10.300.-Ft
  Fék és kuplungkar rögzítő bilincs csavarszett, színezett titán kivitel imbusz fejjel  10.900.-Ft
  (arany, kék, lila)  
  Hátsó felni rögzítő csavar, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel 1db 3.500.-Ft
  Hátsó felni rögzítő csavarszett, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel, 1 szett-5db 16.800.-Ft
     
  Szélvédő plexi rögzítő csavarszett, alumínium kivitel imbusz fejjel, 8 féle eloxált színben 1.500.-Ft
  Szélvédő plexi rögzítő csavarszett, rozsdamentes acél kivitel imbusz fejjel 2.600.-Ft
  Szélvédő plexi rögzítő csavarszett, titán kivitel imbusz fejjel 4.400.-Ft
  Szélvédő plexi rögzítő csavarszett, színezett titán kivitel imbusz fejjel (arany, kék, lila)    4.900.-Ft
     
  Szelepsapka párban, alumínium kivitelben, 8 féle eloxált színben 2.000.-Ft
Hírek
Ünnepi nyitvatartás 2024 [2024.03.14. - 09:51] Ünnepi nyitvatartás 2023 [2023.12.18. - 16:32] Nyári szünet 2023 [2023.08.04. - 07:37] További hírek >>>
Újdonságok
LSL SlideWing [2022.09.12. - 09:50] Új fékcső adapter BMW modellekhez [2022.04.22. - 15:45] LSL bukócsövek [2021.03.31. - 14:08] További újdonságok >>>
Gyártók, beszállítok