1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők

BMW R nineT

BMW RnineT alkatrészek és kiegészítők

MRA szélvédő plexik:

-„Touring” szélvédő plexi: Az eredetihez képest hosszabb kivitelű a nagyobb szélvédelem érdekében. Alapáron választható víztiszta, fekete és füst színű kivitelben.

“Touring” szélvédő plexi ára: 34,000.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Wilbers tuning futómű alkatrészek

Lineáris villarugószett
A Wilbers villarugói 29 év jótállással rendelkeznek és ABE (általános működési engedély) minősítéssel érkeznek. Beépítésükkel megszüntetik a teleszkópok felütését, felépítésüknek köszönhetően mind a kis útegyenetlenségeknél, mind pedig a nagy ütéseknél, vagy erős fékezéseknél ugyanolyan jól dolgoznak, mint egy gyors kanyarban. Javítják a motor menetstabilitását és a komfort érzetet, a gumi kopása mérséklődhet a teleszkópok pontos és precíz működése végett. A legjobb Wilbers villaolaj és a megfelelően beállított légréssel kiegészítve a lineáris villarugókkal tökéletes menetstabilitást eredményez. A rugó szett a beépítéséhez szükséges speciális villaolajjal kompletten érkezik, beépítésekor javasoljuk a szimeringszett cseréjét.

A gyártó által tesztelt és kiválasztott Wilbers teleszkóp olaj viszkozitás használata ajánlott minden esetben, ugyanis a különböző gyártók olajviszkozitásai nagy mértékben is eltérhetnek, így rossz irányba befolyásolva a teleszkóp működését!
2016 októbertől a Wilbers teleszkóprugók egy vibrációs kerámia felületkezelést (polírozást) kapnak, melynek során a felületük durvasága nagyságrendekkel csökken, akárcsak a működésük során fellépő surlódás = Zero Friction. Ennek köszönhetően a precízebb működés mellet nő az olaj, a szimering és a csapágyak élettartalma.A lineáris villarugószett a következő modellek alapján rendelhető:
-RnineT 2013-tól, R1ST típuskód, rugószett ára 59.900.-Ft
-RnineT 2013-tól, R1ST típuskód, 25mm-rel ültetett rugószett ára 66.000.-Ft

Cartridge szett egyedileg személyre szabva
A gyári teleszkópszárba építhető komplett cartidge szett, amelyet a megrendelő adatai alapján állítanak be.
30mm-es dugattyú a tökéletes nyomó és húzó  csillapításhoz, alumínium cartridge.
Nyomó csillapítás 10 fokozatban, húzó csillapítás 10 fokozatban állítható, 10mm rugóelőfeszítés állítás.
A komplett szett ára 285.000.-Ft, a beépítéshez szükséges 1L speciális villaolaj ára 7.500.-Ft

Komplett Wilbers Road teleszkópok személyre szabva
Egyedileg, személyre szabva készített komplett első teleszkóp pár 2 év garanciával.
A nyomó csillapítás 10 fokozatban, a húzó csillapítás 10 fokozatban állítható, 10mm rugóelőfeszítés állítás.
4 féle kivitelben választható:
-arany színű eloxált külső szár, krómozott becsúszószár, ezüst színű tengelytartóval
-arany színű eloxált külső szár, fekete becsúszószár, ezüst színű tengelytartóval
-arany színű eloxált külső szár, fekete becsúszószár, fekete színű tengelytartóval
-fekete színű eloxált külső szár, fekete becsúszószár, fekete színű tengelytartóval
A komplett teleszkóp ára kiviteltől, színtől függetlenül 669.000.-Ft

Komplett Wilbers Performance teleszkópok személyre szabva
Egyedileg, személyre szabva készített komplett első teleszkóp pár 2 év garanciával.
A nyomó csillapítás 10 fokozatban, a húzó csillapítás 10 fokozatban állítható, 10mm rugóelőfeszítés állítás.
A teleszkóp külső szára és a mart alumínium tengelytartó fekete színű eloxálással készül, a becsúszószár fekete DLC bevonattal rendelkezik.
A komplett teleszkóp ára 999.000.-Ft

BMW RnineT rugóstagok
A Wilbers rugóstagjai 5 év garanciával rendelkeznek, minden esetben egyedileg, személyre szabottan készülnek el figyelembe véve a vezető, az utas és a csomagok súlyát, a pilóta vezetési stílusát, szokásait valamint a motor felhasználási területét.

Wilbers Adjustline rugóstagok:
640-es Adjustline rugóstag: Rugóelőfeszítés körmöskulccsal állítható a rugóstag felső felén (kulcs a gyártó által mellékelve), 22 fokozatban állítható húzófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstag alján kézzel tekerhető kivitelben.
Ártól függetlenül rendelhető gyári hosszban, 25mm emeléssel, vagy 25mm ültetéssel.
Fekete, vagy kék színű rugóval rendelhető, ára 220.000.-Ft
Nightline kivitelben, teljesen fekete színben, ára 220.000.-Ft
A rugóstag opcióként választható hidraulikus rugóelőfeszítés állítással 79.000.-Ft felárral, a rugó 15.000.-Ft felárral további színekben választható a RAL színskála alapján.

 

 

642-es Adjustline rugóstag: Rugóelőfeszítés körmöskulccsal állítható a rugóstag felső felén (kulcs a gyártó által mellékelve), 22 fokozatban állítható húzófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstag alján kézzel tekerhető kivitelben, 22 fokozatban állítható nyomófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstagról kivezetett tartályon.
Ártól függetlenül rendelhető gyári hosszban, 25mm emeléssel, vagy 25mm ültetéssel.
Fekete, vagy kék színű rugóval rendelhető, ára 299.000.-Ft
Nightline kivitelben, teljesen fekete színben, ára 320.000.-Ft
A rugóstag opcióként választható hidraulikus rugóelőfeszítés állítással 79.000.-Ft felárral, a rugó 15.000.-Ft felárral további színekben választható a RAL színskála alapján.

Kormánylengéscsillapító
Wilbers Hyper-Race kormánylengéscsillapítók 7075-ös alumíniumból készülnek, fekete színben rendelhetőek. A lengéscsillapító egység 24 fokozatban állítható, a szett tartalmazza a felszereléshez szükséges konzolt és minden alkatrészt.
-RnineT 2013-tól, R1ST típuskód, Hyper-Race kormánylengéscsillapító szett, a gyári helyére szerelhető kivitelben, ára 129.000.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


LSL alkatrészek, kiegészítők:

A németországi LSL nagy hangsúlyt fektet mind a minőség biztosításra, mind pedig a termékek használóinak véleményére, ami nagyban hozzásegíti ahhoz, hogy az LSL kiegészítők folyamatosan tovább fejlődjenek.
A termékek magját a motorkerékpárokhoz készített egyedi megjelenésű mart alumínium kiegészítők jelentik, mint például a bukógombák, tengelyvédők, kormánysúlyok, Superbike szettek, kormányok, kormánylengéscsillapítók, lábtartók és számos más kiegészítő.

A BMW RnineT modellhez a következő LSL termékek rendelhetőek:

Speed-Match csutkakormány szett
Mart alumíniumból készített kormánytartó bilincs alumínium kormánycsővel. A szett tartalmazza a gyári kormánytartó takaró fedelét. Ára 92.900.-Ft

Tour-Match csutkakormány szett
Mart alumíniumból készített kormánytartó bilincs alumínium kormánycsővel. A szett tartalmazza a gyári kormánytartó takaró fedelét. Ára 98.900.-Ft

Kormánylengéscsillapító
A csillapító egység a Showa-nál készül, 7 fokozatban állítható, titánszürke színű.
A típusspecifikus szettben megtalálható a felszereléséhez szükséges minden alkatrész és kiegészítő, pontos szerelési utasítás. A szett a gyári helyére az alsó villahíd mögé szerelhető. Ára 89.900.-Ft

Tengelyvédő gomba
Mart alumíniumból készül a közepén műanyag betéttel, választható 11 féle színben (fekete, titán szürke, ezüst, piros, bordó, arany, fehér, sárga, narancs, kék, zöld), ára 19.000.-Ft / tengely. Védi a keréktengelyek végeit és a teleszkópszárak alját. Az RnineT első keréktengelyéhez rendelhető.

Fék és kuplungkarok
Mart alumíniumból készülnek, 6 fokozatban állíthatóak, hagyományos hosszú kivitelben, 2 féle eloxált színben (fekete, ezüst). Az állítókar alap esetben piros színű, azonban választható további 5 féle színben is (fekete, antracit szürke, ezüst, arany, kék)
Ára színtől és mérettől függetlenül 43.000.-Ft / kar.

Sport lábtartószett
Komplett lábtartószett mart alumínium kivitelben, erős recézéssel ellátott Racing pedálokkal.
A pedálhoz a gyárihoz képest 5cm-rel hátrébb helyezkedik el, így biztosítva sportos testtartást.
A szett választható ezüst, vagy fekete színű eloxált kivitelben.
Ára 161.900.-Ft

Lábtartó pedál
Mart alumínium lábtartó pedál, amely típusspecifikus adapterrel a gyári konzolra rögzíthető.
Az adapter 2 féle kivitelben választható a BMW RnineT modellhez:
-Hagyományos felhajtható kivitelben, ára az első lábtartóhoz 9.600.-Ft, a hátsó lábtartóhoz 9.600.-Ft

-Állítható kivitelben: 8 fokozatban állítható lábtartó adapter, melyet mindenki a saját igényeinek megfelelően beállíthat. Ára az első lábtartóhoz 29.900.-Ft, a hátsó lábtartóhoz 29.900.-Ft

A lábtartó pedál 4 féle kivitelben választható:
-Sport pedál: Mart alumíniumból készül, 85mm széles, alul félig csapott kivitel. Választható 6 féle eloxált színben (fekete, titánszürke, ezüst, kék, arany, piros), ára párban 9.900.-Ft

-Racing pedál: Mart alumíniumból készül, 70mm széles, henger alakú végig erős fogazással. Választható 7 féle eloxált színben (fekete, titánszürke, antracit szürke, ezüst, kék, arany, piros), ára párban 9.900.-Ft

-Racing II pedál: Mart alumíniumból készül, a közepén fekete színű gumival van ellátva. 70mm széles henger alakú kivitel. Választható 2 féle színben: ezüst, fekete. Ára párban 12.500.-Ft

-Extreme pedál: Mart alumíniumból készül, végig henger alakú kivitel erős fogazással. Eloxált fekete színben kapható. Ára párban 22.400.-Ft

Fényszóró tartó
Mart alumíniumból készített komplett fényszóró tartókonzol szett fekete eloxált színben. Kompletten a tartóbilincsekkel együtt rendelhető, ára 60.000.-Ft

Fényszóró tartó takaró fedél
Mart alumíniumból készített takarófedél. Amennyiben a gyári fényszóró tartókonzolt leszerelik a motorról, ennek a fedélnek a segítségével lefedhetjük a tartókonzol helyét az alsó villahídon.
Ára 13.500.-FtKormánytartó furat takaró fedél

Mart alumíniumból készített takarófedél. A gyári felső villahídra szerelhető fedél, a kormánytartó leszerelésekor lefedhetjük vele a tartófuratokat.
Ára párban 13.500.-Ft

Visszapillantó tükör tartó
Mart alumínium tükörtartó bilincs, amellyel hagyományos M10x1,25-ös menettel rendelkező visszapillantó tükrök szerelhetőek fel a motorra a gyári M10x1,5-ös helyett.
Ára párban 11.900.-Ft

Olajbetöltő nyílás csavar
Mart alumínium csavar az olajbetöltő nyíláshoz. Kialakításának köszönhetően könnyen nyitható és zárható, az oldalán átmenő furattal rendelkezik a kötöződrót használatához.
Ára 12.500.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Kipufogó dobok, rendszerek

Arrow kipufogódob
Az olasz gyártó kipufogói megfelelnek az EU normáknak, a gyártó biztosítja hozzá az “E” minősítést.
A dobok kivehető hangtompító betéttel vannak ellátva.
A csomagolás tartalmaz minden alkatrészt és kiegészítőt, amely a felszereléshez szükséges.
Az RnineT modellhez az Arrow Pro-Race vagy X-Cone rozsdamentes acél kipufogódobja rendelhető.

 

 

 

 

 

Spark kipufogódob
A Spark kipufogók Olaszországban készülnek, homologizáltak, ezáltal megfelelnek az EU normáknak.
A dobok kivehető hangtompító betéttel vannak ellátva.
A RnineT modellhez az EVO-V kipufogódob választható többféle kivitelben:
-rozsdamentes acél kivitel, ára
-rozsdamentes acél kivitel fekete színben, ára
-titánium kivitel, ára
-carbon kivitel, ára

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


EBC fékbetétek:

 • a szinter anyaga miatt hosszú élettartamú, de adalékainak köszönhetően mégis rendkívül kíméletes a tárcsákkal
 • szinterfém fékbetétek között a konkurencia által is elismert eredményeket ért el fékerőben, tartósságban és a tárcsák védelmében
 • túlzás nélkül állítható, hogy a jelenleg kapható utcai és sport betétek közül, talán a legjobb ár és érték megoldást kínálja
 • az összes gyári fékbetéttel felveszi a versenyt minden tekintetben, viszont az ár szempontjából nem is tudnak versenyezni vele
 • sokszoros tesztgyőztes és nemrég ismét első lett a német MOTORRAD Magazin 10 féle betétet összehasonlító megatesztjén
 • a legjobb fékhatást az EBC VR vagy X és XC féktárcsáival éri el, mivel ezek a termékek együtt lettek fejlesztve
 • egyforma fékerőt produkál egész élettartama alatt így a legideálisabb gyors és nehéz motorok lassításához
 • EBC fékbetétek különösen kímélik a legsérülékenyebb és legdrágább fékalkatrészt, a tárcsát és ez az egyik legdöntőbb erényük
 • mentes minden egészséget károsító anyagtól, TÜV és ECE90 regisztrációval rendelkezik

EBC FA630HH Goldstuff Sintermetall fékbetét garnitúra (egy féknyereghez) – első 15,990.-Ft

EBC FA363HH Goldstuff Sintermetall fékbetét garnitúra (egy féknyereghez) – hátsó 10,990.-Ft

Fékbetétek raktárról vagy 1-2 napos határidővel.

EBC féktárcsák:

 • első vagy hátsó merev tárcsa olyan motorkerékpárokhoz, amelyeknél nem úszó kivitelt alkalmaztak gyárilag
 • tökéletesen hőkezelt és edzett nemesacél vagy szénacél lemez az alapanyag, amit precízen megmunkálnak
 • az anyaga és megmunkálása is az EBC Brakes megszokott minőségét hordozza magában, mint a többi termék esetében
 • kritikus vélemények szerint is könnyebbek, szebbek, jobbak és még olcsóbbak is ezek a tárcsák, mint amit gyárilag felszerelnek

Féktárcsa jelenleg ehhez a modellhez nem rendelhető.
További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Roland Sands Design ülések

Az amerikai Roland Sands Design cég tervei és termékei számos díjat nyertek már hazájában.
Termékeik a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek el nagyon jó minőségben.

Cafe Racer ülések

Klasszikus építésű Cafe Racer ülések , melyek a mély ülésrésszel és magas hátsó részükkel biztonságos és kényelmes helyzetet biztosítanak a vezetőnek. Üvegszálas erősítésű üléslap, poliuretán habszivacs felület.
Kétféle kivitelben választhatóak:

Cafe Racer Traction, ára 234.900.-Ft

Cafe Racer Check It, ára 244.900.-Ft

Flatout Enzo ülések
Lapos építésű 2 személyes ülés. Egyszerű stílusú, keresztben végig varrott kivitel.
Üvegszálas erősítésű üléslap, ellenőrzött sűrűségű poliuretán habszivacs felület.
Rendelhető fekete, vagy barna színben, ára 176.900.-Ft

2 Up Check It ülés
Egyszerű lépcsős felépítésű 2 személyes ülés. A vezető részén négyzetrács alakú varrással rendelkezik.
Üvegszálas erősítésű üléslap, ellenőrzött sűrűségű poliuretán habszivacs felület.
Rendelhető fekete színben, ára 176.900.-FtTraction Step ülés

Egyszerű lépcsős felépítésű 2 személyes ülés díszítések nélküli kivitelben.
Üvegszálas erősítésű üléslap, ellenőrzött sűrűségű poliuretán habszivacs felület.
Rendelhető fekete színben, ára 165.900.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Goodridge motorkerékpár fémhálós fémfékcső szettek

A Goodridge fémhálós fémfékcső a belső teflon csövön a legjobb minőségű rétegelt acélsodrony erősítéssel és speciális színezett (12 szín) műanyag bevonattal készül. Kiküszöböli a fék elpuhulását pontos nyomáspontot biztosítva még nehéz körülmények között is (pl. verseny, vagy akár túrázás), így biztosítva megbízhatóbb, nagyobb fékhatást.
A rozsdamentes acélsodronynak köszönhetően felettébb jól ellenáll a kopásnak és az oxidációnak.
A fékcsövek rendelhetők horganyzott, krómozott, vagy rozsdamentes acél fittingekkel és csavarokkal, valamint verseny célokra könnyű alumínium ötvözetből, öt különböző színű eloxálással.

A fékcsövek egy speciális présgéppel helyben készülnek, a világon egyedülállóan örök élet garanciával!!!

Kívánságra bármilyen hosszúságban és kivitelben egyedi legyártás is megoldható (több mint 50 féle csatlakozó!).
A fékcsőszettek tartalmazzák a csöveket méretre vágva rásajtolt végekkel, csavarokat, tömítéseket és az örök élet garanciát!

A Goodridge motorkerékpár fékcső kittek megbízhatóságot, biztonságot és elképesztően különleges megjelenést kölcsönöznek mindenfajta motorkerékpárnak, legyen az brit, japán, amerikai, német, vagy olasz.
A fékcsöveken kívül rengeteg fajta, típusú és méretű olaj- üzemanyag- hűtőfolyadék csövet, csatlakozót és egyéb kiegészítőt készítenek a WRC Rally, F1, WSBK, MotoGp bajnokságokra, ahol a legszélsőségesebb körülmények közt is kiválóan helytállnak.

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.


Pro-Bolt csavarok, csavarszettek, alkatrészek

A Pro-Bolt cég kínálatából egyedivé alakíthatod a motorod. Kínálatukban típusspecifikusan megtalálhatóak különféle csavarok, csavarszettek, alkatrészek, de lehetőség van méret és fejkialakítás szerint is választani. Felhasználástól függően választhatóak különböző színű eloxált alumínium, polírozott rozsdamentes acél, titánium és színezett titánium kötőelemek.
A Pro-Bolt a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készíti termékeit a kifogástalan végső minőség érdekében.

Alumínium csavarok rendelhetőek 7 féle eloxált kivitelben: piros, fekete, arany, ezüst, kék, narancs, lila színekben
Rozsdamentes acél csavarok polírozott kivitelben
Títánium csavarok natúr színben, vagy 3 féle színezett kivitelben: arany, kék és lila színben

Csavarok, csavarszettek a BMW R Nine T sport 16+ modellhez:

Idom csavarszett alumínium kivitelben, imbusz fejjel, 7 féle színben. Ára : 8.400.-Ft

Idom csavarszett natúr rozsdamentes polírozott acél kivitel, imbusz fejjel, ára : 15.900.-Ft

Idom csavarszett  rozsdamentes polírozott acél kivitel, 2 féle színben, imbusz fejjel, ára : 25.650.-Ft (fekete és arany)

Első féktárcsa rögzítő csavar szett, natúr Titánium kivitelben, imbusz fejjel : 27.200.-Ft

Első féktárcsa rögzítő csavar szett, Titánium kivitelben, imbusz fejjel 4 féle színben : 32.700.-Ft

Féknyereg rögzítő csavar szett, natúr Titánium kivitelben : 20.500.-Ft

Féknyereg rögzítő csavar szett, Titánium kivitelben, 4 féle színben :22.600.-Ft

 

Magura HC-1 és HC-3 radiális fékpumpák

 

Highsider CNC mart fék és kuplungfolyadék tartály fedél
BMW R NineT (2014-2016) BMW R NineT Pure (2017-2020)

 

Hírek
Ünnepi nyitvatartás 2024 [2024.03.14. - 09:51] Ünnepi nyitvatartás 2023 [2023.12.18. - 16:32] Nyári szünet 2023 [2023.08.04. - 07:37] További hírek >>>
Újdonságok
LSL SlideWing [2022.09.12. - 09:50] Új fékcső adapter BMW modellekhez [2022.04.22. - 15:45] LSL bukócsövek [2021.03.31. - 14:08] További újdonságok >>>
Gyártók, beszállítok