1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők

Goodridge fémhálós fémfékcső szettek BMW motorokhoz, motorkerékpárokhoz

Goodridge fémhálós fémfékcső szettek

Goodridge fékcsövek, hogy a megállás gyerekjáték legyen!               

A Goodridge céget 1969-ben alapította Stuart Goodridge azzal a céllal, hogy kielégítse a mind magasabb színvonalú versenyautók és motorok követelte műszaki színvonalat a fék- olaj- és vízcsövek terén. Mára ez az angol cég világelsővé nőtte ki magát ezen a téren.

A Goodridge cég az egyetlen a világon, akik örökéletű garanciát vállalnak fékcsőszettjeikre legyen az bármilyen jármű! Ők fejlesztették ki a Colorflex fékcsöveket, ami egy speciális színezett huzat az acél sodronyos fékcsövön, így kölcsönözve neki egyedi, összetéveszthetetlen megjelenést!

A fékcsöveken kívül rengeteg fajtájú és méretű csövet, csatlakozót és egyéb kiegészítőt készítenek a Rally, F1, WSBK, Moto Gp bajnokságokra, ahol a legszélsőségesebb körülmények közt is kiválóan helytállnak.

A Goodridge cég 2021-s katalógusa innen letölthető:

https://destination-cms.s3-eu-west-1.amazonaws.com/assets/goodridge/catalogue/goodridge-performance-parts-cat-2020.pdf


Miért válassza a Goodridge tuning fékcsőveit? Mert a Goodridge fémfékcső szettek:

-Kiiktatják a szivacsos érzést
-Növelik a fék hatékonyságát
-Kopás- és korrózióállóak
-Örökéletű garanciával rendelkeznek
A Goodridge kiváló minőségű fékcsöveket, csatlakozókat és kiegészítőket gyárt autók, motorkerékpárok, robogók és Mountain Bike-ok számára.


Goodridge motorkerékpár fémhálós fémfékcső szettek

A Goodridge fémhálós fémfékcső a belső teflon csövön a legjobb minőségű rétegelt acélsodrony erősítéssel és speciális színezett (12 szín) műanyag bevonattal készül. Kiküszöböli a fék elpuhulását pontos nyomáspontot biztosítva még nehéz körülmények között is (pl. verseny, vagy akár túrázás), így biztosítva megbízhatóbb, nagyobb fékhatást.
A rozsdamentes acélsodronynak köszönhetően felettébb jól ellenáll a kopásnak és az oxidációnak.
A fékcsövek rendelhetők horganyzott, krómozott, vagy rozsdamentes acél fittingekkel és csavarokkal, valamint verseny célokra könnyű alumínium ötvözetből, öt különböző színű eloxálással.

A fékcsövek egy speciális présgéppel helyben készülnek, a világon egyedülállóan örök élet garanciával!!!

Kívánságra bármilyen hosszúságban és kivitelben egyedi legyártás is megoldható (több mint 50 féle csatlakozó!).
A fékcsőszettek tartalmazzák a csöveket méretre vágva rásajtolt végekkel, csavarokat, tömítéseket és az örök élet garanciát!

A Goodridge motorkerékpár fékcső kittek megbízhatóságot, biztonságot és elképesztően különleges megjelenést kölcsönöznek mindenfajta motorkerékpárnak, legyen az brit, japán, amerikai, német, vagy olasz.
A fékcsöveken kívül rengeteg fajta, típusú és méretű olaj- üzemanyag- hűtőfolyadék csövet, csatlakozót és egyéb kiegészítőt készítenek a WRC Rally, F1, WSBK, MotoGp bajnokságokra, ahol a legszélsőségesebb körülmények közt is kiválóan helytállnak.

 

 

 

 

 


Goodridge autó fémhálós fékcsövek

A Goodridge rozsdamentes fémhálós fémfékcsövei a versenyzés iparában mértékadóvá váltak. Az utcai autók minden gyártmányához és típusához immár elérhető ez a technológia három különböző formátumban: 600-03-as standard cső, Colourflex színes fékcső és a TÜV jóváhagyással rendelkező fémfékcső szettek. A Goodridge fékcső kittek a legfinomabb minőségű rozsdamentes acéllal bevont teflon csövek által kiiktatják a gumi fékcsövekre jellemző szivacsosságot, ráadásul kiválóan ellenállnak a korróziónak. Horganyzott acélból készülnek a fékcső fittingek alapváltozatai, a profi felhasználók rozsdamentes acélt is választhatnak. A Goodridge fémfékcső kittjei az Ön autója számára is olyan megbízhatóságot és teljesítményt nyújtanak, mely az autóversenyzés csúcsán lévő csapatok számára már elengedhetetlen.

A Goodridge cég az alábbi autóverseny területeknek fejleszt és gyárt fékcső kitteket : Forma 1, Nascar, Thrust SSC (jelenlegi autós gyorsasági csúcstartó) illetve WRC. A Goodridge a hidraulikában szerzett tapasztalataira alapozva képes az autóiparnak olyan fékcsővek és fittingek előálltására, ami nem csak az utángyártott, de az eredetileg beszerelt fékcsövek teljesítményét is jelentősen felülmúlják.

 


Goodridge mountain bike fékcsövek

A Goodridge nemrég dobta piacra egyéni, többször használható fittingekkel ellátott fékcsöveit, amelyek ugyanazt a hidraulika csövet vonultatják fel, amelyet a F1-ben is használnak. Immár ezeket a csöveket használja a világbajnok Steve Peat, Cedric Garcia és Kanada legjobbja, Dustin Adams, aki egyszerűen csak ennyit nyilatkozott: „elképesztő”! A Mountain Bike UK szakújság szerint forradalmi újításnak számít, és tízből tíz pontot ítélt oda kittjeinknek.

Előnyei: megnövelt fékerő, megbízhatóság és hajlékonyság, ami a profi mountain bike-ozás minden terén – mint Downhill, XC, Freeride és Triál – előnyös. Kompatibilis a legtöbb típussal, beleértve a Shimanot, Hayest, Magurát, SRAM-et és a Grimecát.


Goodridge tartozékok, alkatrészek, kiegészítők

A Goodridge a fékrendszerhez használatos tartozékok és alkatrészek ezreit gyártja. Ide tartoznak többek között a rozsdamentes kötöződrótok, olajhűtők, csőbilincsek, féklámpa kapcsolós csavarok, csőtartók.

 

 

 

 

Hírek
Ünnepi nyitvatartás 2024 [2024.03.14. - 09:51] Ünnepi nyitvatartás 2023 [2023.12.18. - 16:32] Nyári szünet 2023 [2023.08.04. - 07:37] További hírek >>>
Újdonságok
LSL SlideWing [2022.09.12. - 09:50] Új fékcső adapter BMW modellekhez [2022.04.22. - 15:45] LSL bukócsövek [2021.03.31. - 14:08] További újdonságok >>>
Gyártók, beszállítok