1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők

BMW F 800 S

BMW F 800 S alkatrészek és kiegészítők

MRA szélvédő plexik:

-„Touring” szélvédő plexi: Az eredetihez képest hosszabb kivitelű a nagyobb szélvédelem érdekében. Alapáron választható víztiszta, fekete és füst színű kivitelben.

“Touring” szélvédő plexi ára: 28,000.-Ft


-„Vario-Touring” szélvédő plexi: Túra és túrasport modellekhez rendelhető, két félből álló, a felső felén külön állítható szélterelővel rendelkező plexi a nagyobb szélvédelem érdekében.
Alapáron választható víztiszta és füstszínű kivitelben.

“Vario-Touring” szélvédő plexi ára: 42,000.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Wilbers tuning futómű alkatrészek

Progresszív villarugószett:

A Wilbers villarugói 29 év jótállással rendelkeznek és ABE (általános működési engedély) minősítéssel érkeznek. Beépítésükkel megszüntetik a teleszkópok felütését, felépítésüknek köszönhetően mind a kis útegyenetlenségeknél, mind pedig a nagy ütéseknél, vagy erős fékezéseknél ugyanolyan jól dolgoznak, mint egy gyors kanyarban. Javítják a motor menetstabilitását és a komfort érzetet, a gumi kopása mérséklődhet a teleszkópok pontos és precíz működése végett. A legjobb Wilbers villaolaj és a megfelelően beállított légréssel kiegészítve a progresszív villarugókkal tökéletes menetstabilitást eredményez. A rugó szett a beépítéséhez szükséges speciális villaolajjal kompletten érkezik, beépítésekor javasoljuk a szimeringszett cseréjét.

A gyártó által tesztelt és kiválasztott Wilbers teleszkóp olaj viszkozitás használata ajánlott minden esetben, ugyanis a különböző gyártók olajviszkozitásai nagy mértékben is eltérhetnek, így rossz irányba befolyásolva a teleszkóp működését!
2016 októbertől a Wilbers teleszkóprugók egy vibrációs kerámia felületkezelést (polírozást) kapnak, melynek során a felületük durvasága nagyságrendekkel csökken, akárcsak a működésük során fellépő surlódás = Zero Friction. Ennek köszönhetően a precízebb működés mellet nő az olaj, a szimering és a csapágyak élettartalma.

A villarugószett a következő F800S modellek alapján rendelhető:

-F800S 2006-, E8ST típuskód, rugószett ára 37.000.-Ft

Rugóstagok:

A Wilbers rugóstagjai 5 év garanciával rendelkeznek, minden esetben egyedileg, személyre szabottan készülnek el figyelembe véve a vezető, az utas és a csomagok súlyát, a pilóta vezetési stílusát, szokásait valamint a motor felhasználási területét.

Wilbers Adjustline rugóstagok:
640-es Adjustline rugóstag: Rugóelőfeszítés körmöskulccsal állítható a rugóstag felső felén (kulcs a gyártó által mellékelve), 22 fokozatban állítható húzófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstag alján kézzel tekerhető kivitelben.
Fekete, vagy kék színű rugóval rendelhető a következő modellekhez:
-F800S 2006-, E8ST típuskód, ára 165.000.-Ft

641-es Adjustline rugóstag: Rugóelőfeszítés körmöskulccsal állítható a rugóstag felső felén (kulcs a gyártó által mellékelve), 22 fokozatban állítható húzófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstag alján kézzel tekerhető kivitelben, 22 fokozatban állítható nyomófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstagról kivezetett tartályon.
Fekete, vagy kék színű rugóval rendelhető a következő modellekhez:
-F800S 2006-, E8ST típuskód, ára 231.000.-Ft

A rugóstagok 10.000.-Ft / rugó felárral rendelhetőek a RAL színskála alapján további színű rugókkal. Az Adjustline széria rugóstagjai modelltől függően rendelhetőek hidraulikus rugóelőfeszítés állítással 66.000.-Ft-os felárral, magasság állítási lehetőséggel (+/-5mm állítással) 16.000.-Ft-os felárral.

Kormánylengéscsillapító:

A Wilbers Road kormánylengéscsillapítók 7075-ös alumíniumból készülnek, választhatóak fekete, kék és piros eloxált színekben. A lengéscsillapító egység 20 fokozatban állítható, a szett tartalmazza a felszereléshez szükséges konzolt és minden alkatrészt.
-F800S 2006-, E8ST típuskód, Road kormánylengéscsillapító szett, a teleszkópszárak elé szerelhető kivitelben, ára 131.000.-Ft

Wilbers Hyper-Race kormánylengéscsillapítók 7075-ös alumíniumból készülnek, fekete színben rendelhetőek. A lengéscsillapító egység 24 fokozatban állítható, a szett tartalmazza a felszereléshez szükséges konzolt és minden alkatrészt

-F800S 2006-, E8ST típuskód, Hyper-Race kormánylengéscsillapító szett, a gyári helyére szerelhető kivitelben, ára 114.000.-Ft


További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Goodridge motorkerékpár fémhálós fémfékcső szettek

A Goodridge fémhálós fémfékcső a belső teflon csövön a legjobb minőségű rétegelt acélsodrony erősítéssel és speciális színezett (12 szín) műanyag bevonattal készül. Kiküszöböli a fék elpuhulását pontos nyomáspontot biztosítva még nehéz körülmények között is (pl. verseny, vagy akár túrázás), így biztosítva megbízhatóbb, nagyobb fékhatást.
A rozsdamentes acélsodronynak köszönhetően felettébb jól ellenáll a kopásnak és az oxidációnak.
A fékcsövek rendelhetők horganyzott, krómozott, vagy rozsdamentes acél fittingekkel és csavarokkal, valamint verseny célokra könnyű alumínium ötvözetből, öt különböző színű eloxálással.

A fékcsövek egy speciális présgéppel helyben készülnek, a világon egyedülállóan örök élet garanciával!!!

Kívánságra bármilyen hosszúságban és kivitelben egyedi legyártás is megoldható (több mint 50 féle csatlakozó!).
A fékcsőszettek tartalmazzák a csöveket méretre vágva rásajtolt végekkel, csavarokat, tömítéseket és az örök élet garanciát!

A Goodridge motorkerékpár fékcső kittek megbízhatóságot, biztonságot és elképesztően különleges megjelenést kölcsönöznek mindenfajta motorkerékpárnak, legyen az brit, japán, amerikai, német, vagy olasz.
A fékcsöveken kívül rengeteg fajta, típusú és méretű olaj- üzemanyag- hűtőfolyadék csövet, csatlakozót és egyéb kiegészítőt készítenek a WRC Rally, F1, WSBK, MotoGp bajnokságokra, ahol a legszélsőségesebb körülmények közt is kiválóan helytállnak.

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.


LSL alkatrészek, kiegészítők:

A németországi LSL nagy hangsúlyt fektet mind a minőség biztosításra, mind pedig a termékek használóinak véleményére, ami nagyban hozzásegíti ahhoz, hogy az LSL kiegészítők folyamatosan tovább fejlődjenek.
A termékek magját a motorkerékpárokhoz készített egyedi megjelenésű mart alumínium kiegészítők jelentik, mint például a bukógombák, tengelyvédők, kormánysúlyok, Superbike szettek, kormányok, kormánylengéscsillapítók, lábtartók és számos más kiegészítő.

A BMW F800S modellhez a következő LSL termékek rendelhetőek:

Bukógombaszett:
Az LSL bukógombaszettek minden esetben két félből állnak: a típusspecifikus tartókonzolból és a különböző színekben választható bukógomba fejből.
Tartókonzol szett az F800S modellhez: mart alumíniumból készül, a szett tartalmazza a felszereléshez szükséges alkatrészeket és csavarokat.
A motor vázára szerelhető kivitel, ára 21.500.-Ft
Bukógomba fej:
Mart alumíniumból készül, a közepén külön cserélhető műanyag kopóbetéttel rendelkezik.
Választható 12 féle színben (fekete, titánszürke, ezüst, carbon mintás, piros, bordó, arany, fehér, sárga, narancs, kék, zöld), ára 16.000.-Ft, továbbá krómozott kivitelben 23.000.-Ft.

Tengelyvédő gomba:
Mart alumíniumból készül a közepén műanyag betéttel, választható 11 féle színben (fekete, titánszürke, ezüst, piros, bordó, arany, fehér, sárga, narancs, kék, zöld), ára 13.300.-Ft / tengely.
Védi a keréktengelyek végeit, elől a teleszkópszárak alját, hátul pedig a lengővillát a csúszás okozta sérülésektől.
Az F800S első keréktengelyéhez rendelhető.

Superbike kormányszett:
Az LSL Superbike szettek a gyárilag csutka kormánnyal szerelt motorok átalakítását teszik lehetővé hagyományos kormányossá, így a motor kényelmesebbé tehető a vezető számára.
A szett tartalmazza a mart alumíniumból készített felső villahidat a kormánybefogókkal, valamint a felszereléséhez szükséges alkatrészeket, tartozékokat.
Ára 71.500.-Ft


A szett nem tartalmazza a kormányt és a kormányvégeket.
A felszereléshez szükséges kormány választható acél kivitelben (krómozott, vagy fekete színben) 15.300.-Ft-ért, vagy alumínium kivitelben (többféle eloxált színben) 16.600.-Ft-ért.


Fék és kuplungkarok:
Mart alumíniumból készülnek, 6 fokozatban állíthatóak, választhatóak hagyományos hosszú, vagy rövidített kivitelben, 4 féle eloxált színben (fekete, antracit szürke, ezüst, arany). Az állítókar alap esetben piros színű, azonban választható további 5 féle színben is (fekete, antracit szürke, ezüst, arany, kék)
Ára színtől és mérettől függetlenül 24.900.-Ft / kar.

Kormánylengéscsillapító:
Az LSL kormánylengéscsillapító egysége a Showa-nál készül, 7 fokozatban állítható, titánszürke színű. A szettben megtalálható a felszereléséhez szükséges minden alkatrész.
Az F800S modellnél az LSL kormánylengéscsillapító a gyári lengéscsillapító helyére építhető, ára 81.000.-Ft

Lábtartó pedál:
Mart alumínium lábtartó pedál, amely típusspecifikus adapterrel a gyári konzolra rögzíthető.
Az adapter 2 féle kivitelben választható:
-Hagyományos felhajtható kivitelben, ára az első lábtartóhoz 9.600.-Ft, a hátsó lábtartóhoz 11.600.-Ft


-Állítható kivitelben: 8 fokozatban állítható lábtartó adapter, melyet mindenki a saját igényeinek megfelelően beállíthat. Ára az első lábtartóhoz 29.900.-Ft, a hátsó lábtartóhoz 29.900.-Ft


A lábtartó pedál 2 féle kivitelben választható:
-Sport pedál: Mart alumíniumból készül, 85mm széles, alul félig csapott kivitel. Választható 6 féle eloxált színben (fekete, titánszürke, ezüst, kék, arany, piros), ára párban 8.300.-Ft


-Racing pedál: Mart alumíniumból készül, 70mm széles, henger alakú végig erős fogazással. Választható 7 féle eloxált színben (fekete, titánszürke, antracit szürke, ezüst, kék, arany, piros), ára párban 9.000.-Ft

Visszapillantó tükör adapter:
Mart alumínium visszapillantó tükör tartó adapterek, melyekkel a hagyományos M10x1.25-ös menettel rendelkező tükrök szerelhetőek fel a motorra a gyári M10x1.5-ös tükrök helyett.
A gyári tükörtartó helyére szerelhető kivitel, az ára párban 10.900.-Ft.

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Magura alkatrészek

Magura Hymec hidraulikus kuplungszett BMW F800GS modellhez:

Az új Magura Hymec szett kisebb belső átmérővel készül mint az előző verzió így a működtető erő kb 20%-al lesz kevesebb a gyári BMW mechanikus verziónál és a fogási pont is mindig változatlan marad. Az új verzió az összes F 800 modellhez használható 2006-tól egészen a legújabb F 850 GS 2018 modellig. A Hymec rendszer nem használható, felszerelhető F 800 GS Adventure kézvédője miatt mivel a kézvédő tükörhöz rögzítésének útban van a Hymec főfékhenger tartálya. A rendszer használható a gyári BMW kiegészítő kézvédőjével. A Hymec kuplungkar távolsága a kormányhoz képest széles tartományban állítható így mindenki a keze méretéhez tudja állítani.

A szett felhasználásra készen érkezik, az ára 118.000.-Ft

 

Magura fék és kuplungkarok BMW modellekhez

TÜV engedéllyel rendelkező, kiváló minőségű fék és kuplungkarok több féle modellhez:
BMW F800S 2007-től (K71 típuskód) fék kar rendelhető, ára 12.500.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Laser kipufogók:

Utcai és sport kipufogó dobok, rendszerek. A Holland Laser kipufogói megfelelnek az EU normáknak, a gyártó által homologizációs kártyával vannak ellátva. A dobok cserélhető hangtompító betéttel rendelkeznek, ezek cseréje pár perc alatt elvégezhető.
A kipufogó dobok és rendszerek tartalmaznak minden alkatrészt és kiegészítőt, amely a felszerelésükhöz szükséges.

A BMW F800S modellekhez rendelhető kipufogók:
F800S 2006-tól:
-Duo Tech kipufogódob rozsdamentes acél kivitelben, kedvezményes ára 103.000.-Ft
-Duo Tech kipufogódob katalizátorral rozsdamentes acél kivitelben, kedvezményes ára 135.000.-Ft


-Hot Cam kipufogódob titánium kivitelben, kedvezményes ára 143.000.-Ft
-Hot Cam kipufogódob carbon kivitelben, kedvezményes ára 143.000.-Ft
-Hot Cam kipufogódob katalizátorral titánium kivitelben, kedvezményes ára 162.000.-Ft
-Hot Cam kipufogódob katalizátorral carbon kivitelben, kedvezményes ára 162.000.-Ft


-Hot Cam2 kipufogódob rozsdamentes acél kivitelben, kedvezményes ára 117.000.-Ft
-Hot Cam2 kipufogódob titánium kivitelben, kedvezményes ára 165.000.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntar


Pro-Bolt csavarok, csavarszettek, alkatrészek

A Pro-Bolt cég kínálatából egyedivé alakíthatod a motorod. Kínálatukban típusspecifikusan megtalálhatóak különféle csavarok, csavarszettek, alkatrészek, de lehetőség van méret és fejkialakítás szerint is választani. Felhasználástól függően választhatóak különböző színű eloxált alumínium, polírozott rozsdamentes acél, titánium és színezett titánium kötőelemek.
A Pro-Bolt a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készíti termékeit a kifogástalan végső minőség érdekében.

Alumínium csavarok rendelhetőek 7 féle eloxált kivitelben: piros, fekete, arany, ezüst, kék, narancs, lila színekben
Rozsdamentes acél csavarok polírozott kivitelben
Títánium csavarok natúr színben, vagy 3 féle színezett kivitelben: arany, kék és lila színben

-Blokkcsavarszett, alumínium kivitelben, 7 féle színben, ára 22.500.-Ft


-Blokkcsavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitelben, ára 45.500.-Ft

-Blokkcsavarszett, titánium kivitelben, natúr színben, ára 52.700.-Ft

-Blokkcsavarszett, titánium kivitelben, 3 féle színben, ára 62.000.-Ft

-Olajbetöltő csavar, alumínium kivitelben, 7 féle színben, ára 5.500.-Ft


-Idomcsavarszett, alumínium kivitelben, 7 féle színben, ára 18.000.-Ft


-Idomcsavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitelben, ára 26.800.-Ft

-Idomcsavarszett, titánium kivitelben, natúr színben, ára 71.700.-Ft

-Idomcsavarszett, titánium kivitelben, 3 féle színben, ára 81.000.-Ft

-Féktárcsa rögzítő csavar, rozsdamentes polírozott acél kivitelben, ára 2.100.-Ft / darab

-Féktárcsa rögzítő csavar, rozsdamentes polírozott acél kivitelben, ára 20.000.-Ft / 10 darabos kiszerelésben

-Féktárcsa rögzítő csavar, titánium kivitelben, natúr színben, ára 3.400.-Ft / darab

-Féktárcsa rögzítő csavar, titánium kivitelben, 3 féle színben, ára 3.600.-Ft / darab

-Féktárcsa rögzítő csavar, titánium kivitelben, natúr színben, ára 33.700.-Ft / 10 darabos kiszerelésben

-Féktárcsa rögzítő csavar, titánium kivitelben, 3 féle színben, ára 36.200.-Ft / 10 darabos kiszerelésben

-Első féknyereg rögzítő csavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitelben, ára 8.500.-Ft

-Első féknyereg rögzítő csavarszett, titánium kivitelben, natúr színben, ára 18.500.-Ft

-Első féknyereg rögzítő csavarszett, titánium kivitelben, 3 féle színben, ára 19.700.-Ft

-Hátsó féknyereg rögzítő csavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitelben, ára 3.500.-Ft

-Hátsó féknyereg rögzítő csavarszett, titánium kivitelben, natúr színben, ára 6.000.-Ft

-Hátsó féknyereg rögzítő csavarszett, titánium kivitelben, 3 féle színben, ára 6.600.-Ft

-Első keréktengely rögzítő csavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitel, ára 3.500.-Ft

-Első keréktengely rögzítő csavarszett, titánium kivitel, natúr színben ára 6.000.-Ft

-Első keréktengely rögzítő csavarszett, titánium kivitel, 3 féle színben, ára 6.500.-Ft

-Alsó és felső villahíd csavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitelben, ára 8.500.-Ft

-Alsó és felső villahíd csavarszett, titánium kivitelben, natúr színben ára 17.300.-Ft

-Alsó és felső villahíd csavarszett, titánium kivitelben, 3 féle színben, ára 18.700.-Ft

-Kormány rögzítő csavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitelben, ára 3.900.-Ft


-Kormányvég, alumínium kivitelben, 7 féle színben, ára 13.000.-Ft


-Váz csavar-anya 4 darabos szettben, rozsdamentes polírozott acél kivitel, ára 19.800.-Ft


-Hátsó fékfolyadék tartály fedél, alumínium kivitelben, 7 féle színben, ára 8.200.-Ft


-Szelepsapka párban, alumínium kivitelben, 7 féle színben, ára 1.800.-Ft


-Féknyereg légtelenítő csavar díszfedél párban, alumínium kivitelben, 7 féle színben, ára 1.500.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


EBC fékbetétek:

 • a szinter anyaga miatt hosszú élettartamú, de adalékainak köszönhetően mégis rendkívül kíméletes a tárcsákkal
 • szinterfém fékbetétek között a konkurencia által is elismert eredményeket ért el fékerőben, tartósságban és a tárcsák védelmében
 • túlzás nélkül állítható, hogy a jelenleg kapható utcai és sport betétek közül, talán a legjobb ár és érték megoldást kínálja
 • az összes gyári fékbetéttel felveszi a versenyt minden tekintetben, viszont az ár szempontjából nem is tudnak versenyezni vele
 • sokszoros tesztgyőztes és nemrég ismét első lett a német MOTORRAD Magazin 10 féle betétet összehasonlító megatesztjén
 • a legjobb fékhatást az EBC VR vagy X és XC féktárcsáival éri el, mivel ezek a termékek együtt lettek fejlesztve
 • egyforma fékerőt produkál egész élettartama alatt így a legideálisabb gyors és nehéz motorok lassításához
 • EBC fékbetétek különösen kímélik a legsérülékenyebb és legdrágább fékalkatrészt, a tárcsát és ez az egyik legdöntőbb erényük
 • mentes minden egészséget károsító anyagtól, TÜV és ECE90 regisztrációval rendelkezik

EBC FA244HH Goldstuff Sintermetall fékbetét garnitúra (egy féknyereghez) – első 10,990.-Ft

EBC FA213HH Goldstuff Sintermetall fékbetét garnitúra (egy féknyereghez) – hátsó 10,990.-Ft

Fékbetétek raktárról vagy 1-2 napos határidővel.

EBC féktárcsák:

 • első vagy hátsó merev tárcsa olyan motorkerékpárokhoz, amelyeknél nem úszó kivitelt alkalmaztak gyárilag
 • tökéletesen hőkezelt és edzett nemesacél vagy szénacél lemez az alapanyag, amit precízen megmunkálnak
 • az anyaga és megmunkálása is az EBC Brakes megszokott minőségét hordozza magában, mint a többi termék esetében
 • kritikus vélemények szerint is könnyebbek, szebbek, jobbak és még olcsóbbak is ezek a tárcsák, mint amit gyárilag felszerelnek

EBC MD803 Solid Disc merev kiképzésű féktárcsa Ø=320mm (1db) – első 33,990.-Ft

EBC MD671 Solid Disc merev kiképzésű féktárcsa Ø=265mm (1db) – hátsó 49,990.-Ft

Féktárcsák rendelésre 1-2 hetes határidővel.

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hírek
Ünnepi nyitvatartás 2024 [2024.03.14. - 09:51] Ünnepi nyitvatartás 2023 [2023.12.18. - 16:32] Nyári szünet 2023 [2023.08.04. - 07:37] További hírek >>>
Újdonságok
LSL SlideWing [2022.09.12. - 09:50] Új fékcső adapter BMW modellekhez [2022.04.22. - 15:45] LSL bukócsövek [2021.03.31. - 14:08] További újdonságok >>>
Gyártók, beszállítok