1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők

LSL tuning kiegészítő alkatrészek BMW motorokhoz

LSL tuning kiegészítő alkatrészek

LSL ahogyan a jó motorból tökéletes lesz! Egyedi megjelenésű mart alu kiegészítők

Az LSL-t több, mint 30-éve egy cél vezérli: a termékek tökéletesítése a legapróbb részleteket is figyelembe véve. Az LSL-nél egy olyan megszállott csapat dolgozik, amely teljes erőbedobással és szevedéllyel arra törekszik, hogy mind a design, mind pedig a minőség tekintetében a termékek minél magasabb színvonalat érjenek el.

Az LSL termékek magját a motorkerékpárok számára készített egyedi megjelenésű mart aluminium kiegészítők jelentik, mint például a bukógombák, tengelyvédők, kormánysúlyok, Superbike kittek, kormányok, kormánylengés-csillapítók, lábtartók és számos más kiegészítő.

Az alábbi linken megtekinthető és letölthető az LSL legújabb 2019-s katalógusa:

https://www.lsl.eu/pub/media/wysiwyg/home/downloads/LSL_Katalog.pdf

 


LSL bukógombák és adapterek

Hosszú évek alatt fejlesztette tökéletesre a ma kapható formájú bukógombáját a német LSL cég. A fejben található műanyag kopóbetét azon kívül, hogy külön is cserélhető, lekerekített hosszúkás formájával akadályozza meg azt, hogy a motor az oldalán csúszva ne kezdjen el a gomba körül forogni, ezzel még nagyobb kárt okozva. 12 féle szín variációban készül, így mindenki megtalálja a neki és a motorjához legjobban passzolót.

A bukógomba szett minden esetben két félből áll: a típusspecifikus tartókonzolból és a különböző színekben választható bukógombafejből

A bukógomba tartószettből a legtöbb motorhoz kétféle verzió készül, ami egy “egyszerűbb”, direkt csavaros és egy “erősített” adapteres megoldással csatlakozik, így nyújtva jóval nagyobb védelmet a váznak, a blokknak és az idomoknak.

Bukógomba – Kontrollált csúszás!

-Optimalizált kombináció a briliáns alumínium bukógombafej és a cserélhető műanyag betét között
-A lekerekített körvonalak előzik meg, hogy a bukógomba beleakadjon az aszfaltba, illetve az út felületébe
-A betét csökkenti az esés következményeit, a sérült felület csökken, mérsékli a csúszást és megakadályozza a pörgést.
-Az alumínium bukógombák lehetséges színei: fekete, titánszürke, ezüst, piros, bordó, sárga, narancs, fehér, arany, kék, zöld, carbon mintás, illetve választható krómozott kivitelben is

 

 

 

Az adapterekből a legtöbb modellhez 2 fajta konstrukcióban választható:
-direkt rögzítés a blokk csavarjához
-egy adapter lap van a vázhoz rögzítve, így a bukásnál a blokkcsavar nem sérül

 

 

Bukógomba tartókonzol szettek direkt csavaros kivitelben 12.000.-Ft-tól, erősített konzolos kivitelben 16.000.-Ft-tól.

Bukógomba fejek ára 12 féle színben 18.500.-Ft, krómozott kivitelben 23.000.-Ft

A bukógomba fejekhez a kopóbetét külön is megvásárolható, ára 2.500.-Ft/darab

Tengelyvédők

A “Crash-Ball” tengelyvédők választhatóak speciálisan az első és a hátsó keréktengelyekbe, mint tengely-, teleszkóp- és lengővilla védő. Ezek meggátolják, hogy egy bukásnál a teleszkóp, vagy a lengővilla sérüljön, így csökkentve a javítás költségeit. Ára 19,000.-Ft/tengely-től

 

 

 

A klasszik tengelyvédők 11 féle színben választhatóak, ára 17.900.-Ft/tengely és a Gonia pedig 22,000.-Ft

Az LSL bukógombaszettek és tengelyvédők többféle BMW modellhez rendelhetőek.

Típus és évjárat megjelöléssel kérjen pontos ajánlatot a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.


LSL Superbike tuning kit

Az LSL Superbike tuning kitt lehetővé teszi a superbike és túramotorok csutka kormányának átalakítását, cseréjét klasszikus és kényelmes Superbike kormányra. A motoros körökben elterjedt Superbike kormányok formája lehetővé teszi a motor gyorsulási tulajdonágainak javulását egy kényelmes üléspozíció mellett. Az LSL 1987 óta gyárt Superbike tuning kitteket. Győződjön meg Ön is a Superbike kormányok előnyeiről!

A Superbike kit a Superbike kormánytartóból, igény esetén hosszabb fékcsövekből és a szereléshez szükséges egyéb adapterekből és szerelvényekből áll. A kormányt és a kormányvégeket külön lehet választani.

-A villahidak alsó oldala az extra súlycsökkentés miatt mély marással készül. Az összes villahíd mart alumíniumból, időjárásálló eloxálással készül.
-A másik verzióban az adapter az eredeti felső villahídra kerül ugyanolyan színben, mint az eredeti.
A Superbike tuning kit létezik szinte az összes sport, illetve túra motorhoz, TÜV-vizsgával.
Néhány motornál rövidíteni szükséges az idomon és/vagy a plexin.
Típus specifikus rövidített MRA plexik eredeti és túra verzióban rendelhetőek.
Megjegyzés: A vezetési dinamikára vonatkozólag a modern sportmotorok kormánycsutkával készülnek, amely különösen közel juttatja a vezetőt a kormányhoz. Néhány motornál szükséges levágni a spoilert, de a Superbike kittel a motor kezelése sokkal biztonságosabb, jobban irányítható lesz.

 

 

 

 

Az LSL Superbike szettek ára 51.900.-Ft-tól indul, a felszereléshez szükséges kormányok ára 16.600.-Ft-tól, kormányvégek különböző kivitelben és színben 6.000.-Ft-tól.

Típus és évjárat megjelöléssel kérjen pontos ajánlatot a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.


LSL kormányok

LSL hagyományos acél és alumínium kormányok, Fat Bar kormányok, a lehető legbiztonságosabb motorozásért és hogy a legjobb fogást tarthasd a markodban! LSL kormányok – Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek azoknak, akik egy jó választással jobb irányba szeretnének tartani!

Alumínium kormányok

A legjobb minőségű alumíniumból készülnek (2014 T6-nak köszönhetően minimális torzulással), igen könnyűek a 4 mm-es falvastagságnak köszönhetően.
Az LSL alumínium kormányok 60%-kal teljesítik túl a Német TÜV-előírásokat. A kormányok többféle kivitelben, méretben és színben választhatóak. Megjegyzés: Más cégek alumínium kormányai 5 mm-es falvastagsággal készülnek, mert az alapanyag gyengébb minőségű. Az összes LSL alumínium kormány 14 mm-es belső átmérővel készül.

A 22mm-es alumínium kormányok ára különböző méretben és színben 22.900.-Ft

Acél kormányok

Minden LSL acél túra és sport kormány 2 mm–es falvastagsággal készül, többféle kivitelben, méretben és színben választhatóak. 25%-al teljesíti túl a nemzetközi szabványok követelményeit.

A 22mm-es acél kormányok ára különböző méretben és színben 21.900.-Ft-tól

X-Bar kormányok 

Középen a felfogatásnál az átmérője 28, 5 mm, amely a lehető legnagyobb merevséget biztosítja.
Magas szilárdságú alumínium ötvözetből készülnek (2014 T6), nagyobb a szilárdságuk, merevségük, mint a hagyományos 22 mm-es kormánynak.
Az X Bar kormányok többféle kivitelben, méretben és színben választhatóak, a rögzítési pontnál lézeres pozíció jelölés vannak ellátva a pontos beállításhoz.

X Bar kormányok ára alumínium kivitelben 34.000.-Ft, karbon kivitelben 46.000.-Ft

Az LSL kiváló minőségű kormányaihoz ajánljuk a különböző kormánybefogókat, markolatokat és kormányvégeket.


LSL kormány csutkák

Az LSL Tour Match kormánycsutka kitteket azoknak a sportmotor tulajdonosoknak ajánljuk, akik az extrém sportos ülés pozíciót szívesen váltanák fel kényelmesebbre, ám nem szeretnének mégsem hagyományos kormányra váltani. Az LSL verseny kormánycsutkák nagy előnye az erős alapanyag és a gyors cserélhetőség!

Tour-Match, vagy Twin-Match kormánycsutka kittek – Kormánycsutkák a komfortosabb vezetési pozícióért!

A kormánytartó bilincsek CNC marón készülnek ötvözött alumíniumból, rögzítésük a felső villahíd alatti, a komfortosabb pozíció érdekében a kormánycsövek a villahíd fölött vannak. Hihetetlen könnyűek az agyrészek, melyek a kormányokat tartják. A kormánycsövek egy csavar kitekerésével könnyen cserélhetőek.
A kormánycsövek a legjobb minőségű eloxált alumíniumból készülnek 4 mm-es falvastagsággal (TÜV vizsgával).
A komplett kittek szükség esetén fékcsővel, tartóval a fékfolyadék-tartályhoz és a felszerelésükhöz szükséges alkatrészekkel egyben érkeznek. Néhány motornál szükséges módosítani a gyújtáskapcsolót.
Kormányvégeket nem tartalmaz a szett, többféle kivitelben és színben választhatóak az LSL kínálatából.
Megjegyzés: A Tour-Match kormánycsutka kitt egy nyitott alternatíva a sportmotor tulajdonosoknak akik szeretnék megváltoztatni az extrém sportos üléspozíciót egy sokkal kényelmesebbre anélkül, hogy egy hagyományos kormányt használnának.

Tour Match kormánycsutka szettek 81.000.-Ft-tól

Sport match – Verseny kormánycsutkák!

Mart alumíniumból készülnek, így különösen könnyű szerkezetűek. Biztonságos, optimalizált rögzítéssel rendelkeznek a két rögzítő-csavarral a kicsúszás ellen.
A kormánycsövek igen erős alumíniumból készülnek. Esés után egy oldalról is gyorsan cserélhető. A kormánycsövek ezüst, fekete, titán, arany, kék vagy piros színben kaphatóak, valamint Harley-hoz 25, 4 mm-es méretben  ezüst színben.
A verseny csutkakormányok teleszkópszár átmérő alapján rendelhetőek, 3 féle alternatíva közül választhatóak:

Sport Match: a legalacsonyabb kivitel, a kormány a felső villahíd alatt helyezkedik el

Ára 38.500.-Ft-tól +kormánycső

 

 

 

Speed Match: közepes magasságú kivitel, a kormány a felső villahíd vonalában helyezkedik el

Ára 45.000.-Ft-tól +kormánycső

Offset High: a legmagasabb kivitel, a kormány a felső villahíd tetejénél helyezkedik el

Ára 51.500.-Ft-tól +kormánycső


A kormánycsutkákhoz az alumínium kormánycsövek minden esetben külön tételként vásárolhatóak meg párban. A standard 22mm átmérővel rendelkező kivitelből 7 féle eloxát szín közül választhatunk (fekete, titán, antracit szürke, ezüst, kék, piros, arany), az 1″-os kivitelnél pedig fekete, vagy ezüst színt választhatunk.

Kormánycső színtől függetlenül párban 13.900.-Ft/pár


Minden kormányvég és kormánysúly használható, amely 14 mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz készül.

Megjegyzés: A “Sport-Match” kormánycsutkákat gyakran nem lehet sportmotorokhoz használni a magasan lévő RAM-Air szellőzőjárat miatt, ezekhez a motorokhoz a legtöbb esetben az “Offset-High” kormánycsutkákat használják.

Típus és évjárat megjelöléssel kérjen pontos ajánlatot a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.


LSL kormányvégek, markolatok

Különböző kivitelben mart alumíniumból, acélból, vagy rozsdamentes acélból készülnek.
Kormány típustól függően rendelhetőek acél kormányokhoz 18mm átmérőjű felfogatással, vagy alumínium kormányokhoz 14mm átmérőjű felfogatással.

“Crash Ball” kormányvég

A bukógomba formáját követi, félgömb alakú a közepén fekete műanyag betéttel. Az átmérője 38mm, hossza 22mm, súlya 75g alumínium kivitelben, 145g acél kivitelben. Alumínium kivitelben fekete, titán szürke, ezüst, kék, piros, arany, fehér és narancs színekben, acél kivitelben krómozott, vagy fekete krómozott színben, valamint rozsdamentes acél kivitelben rendelhető. Választható 14mm, vagy 18mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz.

Ára párban alumínium kivitelben 8.600.-Ft, rozsdamentes acél kivitelben 11.600.-Ft

“Dual-Dise” kormányvég

Mart alumínium kormányvég kétszínű kivitelben. Az átmérője 30mm, hossza 40mm, súlya 90g. Rendelhető fekete-piros, fekete-arany, fekete-ezüst, fekete-mattfekete színekben. Használható 14mm és 18mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz is.

Ára párban 13.500.-Ft

Hengeres kormányvég LSL logóval:

Hengeres kialakítású kormányvég. Az átmérője 30mm, hossza 32mm, súlya 90g. Rendelhető alumínium kivitelben fekete, ezüst, kék, piros, arany színekben. Használható 14mm és 18mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz is.

Ára párban 6.900.-Ft

Hengeres kormányvég

Rövid, kisméretű kormányvég, hagyományos hengeres formával. Az átmérője 21mm, hossza 16mm, súlya 35g.
Rendelhető alumínium kivitelben fekete, titán szürke, ezüst, kék, piros és arany színekben, vagy acél kivitelben krómozott, vagy fekete krómozott színben. Választható 14mm, vagy 18mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz.

Ára párban 5.700.-Ft

Lapos kormányvég

Lapos, hengeres kormányvég. Az átmérője 34mm, hossza 10mm, súlya 50g alumínium kivitelben, 110g acél kivitelben.
Rendelhető alumínium kivitelben fekete, titán szürke, ezüst, kék, piros és arany színekben, vagy acél kivitelben krómozott, vagy fekete krómozott színben. Választható 14mm, vagy 18mm  belső átmérővel rendelkező kormányokhoz.

Ára párban 6.600.-Ft

Elliptikus kormányvég

Rendelhető acél kivitelben krómozott, vagy fekete krómozott színben, valamint rozsdamentes acél kivitelben. Választható 14mm, vagy 18mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz. Az átmérője 28mm, hossza 35mm, súlya 190g.

Ára párban alumínium kivitelben 6.600.-Ft, rozsdamentes acél kivitelben 9.900.-Ft

Kormány hosszabbító vég

A kormány meghosszabbítására szolgáló vég. Alumíniumból készül. Átmérő 22.2mm, hossza 35mm. 14mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz használható.

Ára párban 8.500.-Ft

LSL  alumínium betétes markolat és kormányvég

Mint minden LSL termék, ez is a legjobb minőségű ötvözött alumínium felhasználásával, CNC maró segítségével készül, kiváló minőségű eloxálást kap fekete, ezüst, vagy arany színben.
A markolat az az alkatrész, amivel a legtöbbet érintkezünk a motor használata során. Ahhoz, hogy ne csak szép hanem kényelmes is legyen, egy kellemes fogást biztosító tökéletes minőségű gumit használnak, ami az apró barázdáknak köszönhetően nem csúszik, így biztosítva nagyobb biztonság érzetet. Az alu betétes markolatok ára 3 színben (ezüst, fekete és arany) 13,900.-Ft és az új Ergonia markolatok (ezüst, fekete, arany és bordó) ára pedig 17,500.-Ft.

 

 

 

A markolathoz színben és formában passzoló kormányvégek szintén CNC-n mart alumíniumból készülnek, választhatóak fekete, ezüst, vagy arany eloxált színekben.
Kormány típustól függően rendelhetőek acél kormányokhoz 18mm átmérőjű felfogatással, vagy alumínium kormányokhoz 14mm átmérőjű felfogatással.
A kormányvéghez mellékelnek egy pár műanyag zárókupakot, amely elrejti a rögzítőcsavart.

Ára párban 6.700.-Ft

 

 

 

LSL Sport markolat

A gumi markolat mindkét végénél egy-egy beszúrás található a rögzítő drótnak verseny célú felhasználáshoz. A sötét szürke szín ideális a kosz ellen. A kiválasztott gumi anyaga és minősége lágy érintést és tökéletes nyomást eredményez. A markolat 22mm-es kormányhoz készül és nyitott véggel rendelkezik, hogy egyszerűen lehessen kormányvéget használni hozzá. Megvásárolható soft azaz puha (szürke) és médium azaz közepes (fekete) keménységgel.

 

 

 

 

LSL Clubman markolat:

Klasszikus kialakítású, 34mm átmérővel rendelkező fekete színű gumi markolat. Választható 22mm-es, vagy az 1″-os kormányokhoz is.


 

 

 

Típus és évjárat megjelöléssel kérjen pontos ajánlatot a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.


LSL fék és kuplungkarok

Mart alumíniumból készülnek, típus specifikusan rendelhetőek. 6 fokozatban állítható, az állítórész középen csapágyazva, választható hagyományos hosszú, vagy rövidített kivitelben, 4 féle eloxált színben (fekete, antracit szürke, ezüst, arany). Az állítókar alap esetben piros színű, azonban választható további 5 féle színben is (fekete, antracit szürke, ezüst, arany, kék). A karok ABE minősítéssel rendelkeznek, így a műszaki vizsgán is megfelel.

A klasszik karok ára mérettől és színtől függetlenül 33.000.-Ft/darabtól.

 

 

 

Az LSL BOW névre keresztelt típus extrém könnyű (130g) és teljesen új, jobb és csapágyazott állító mechanizmust terveztek hozzá ami garantálja a pontos állítási lehetőséget. A kar és az állító 7 különböző színben rendelhető rövid és hosszú verzióban. Az ára 37,000.-Ft/db

 

 

 

 

Az LSL Ergonia névre keresztelt típus is hasonlóan könnyű mint a BOW és ugyanazt a csapágyazott állító mechanizmust kapta de itt még a kar hossza is állítható! Ennek köszönhetően mindenki pontosan magára és a kezére tudja szabni a karokat. 7 színből lehet választani karnál, a csuszkánál és az állítónál is amivel mindenki egyedivé varázsolhatja a kezelő szerveket. Az ára 40,000.Ft/db   Az LSL cég weboldalán a motortípust kiválasztva megtudod nézni az összes kart minden színvariációban.

https://www.lsl.eu/ergonia-hebel

 

 

 

 

 

Fékfolyadék tartály

BMW modellekhez CNC-n készült mart alumínium fékfolyadék tartály “Brake Box” névre keresztelve, választható kétféle eloxált színben: fekete, vagy ezüst.
A Brake Box az első fékfolyadék tárolásához készült az oldalán egy kis ablakkal, hogy egyszerűen kontrollálható legyen a folyadék szint.

Ára 31.000.-Ft

 

 

 

 

Formában és színben a Brake Box-hoz passzoló takaró fedél választható a gyári BMW kuplungfolyadék tartályhoz. A fedél egyszerűen felszerelhető a tartályra, az oldalán a folyadékszint ellenőrzésére szolgáló ablakkal van ellátva.

Ára 10.000.-Ft

Típus és évjárat megjelöléssel kérjen pontos ajánlatot a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.


LSL visszapillantó tükrök

Gonia visszapillantó tükör
Mart alumíniumból készített szögletes fejjel és alumínium szárral rendelkezik, választható eloxált ezüst és fekete színben. A fej és a szár egy erős rozsdamentes acélból készített gömbcsuklón keresztül csatlakozik egymáshoz, a szár M10x1,25-ös menettel rendelkezik.
Választható jobb és bal oldali kivitelben.
Ára 26.500.-Ft/darab

Gonia “E Mark” visszapillantó tükör
Mart alumíniumból készített szögletes fejjel és alumínium szárral rendelkezik, választható eloxált ezüst és fekete színben. A fej és a szár egy erős rozsdamentes acélból készített gömbcsuklón keresztül csatlakozik egymáshoz, a szár M10x1,25-ös menettel rendelkezik.
ECE szabványjelöléssel rendelkezik, választható jobb és bal oldali kivitelben.
Ára 32.500.-Ft/darab

Gonia kormányvég visszapillantó tükör
Mart alumíniumból készített szögletes fejjel és alumínium szárral rendelkezik, fekete eloxált színben választható.
Felszerelhető a kormány végére, vagy a külön megvásárolható kormányvégbe szerelhető adapter segítségével. Használható jobb és bal oldalra is.
Ára 23.000.-Ft/darab

Clubman visszapillantó tükör
Klasszikus kialakítású, mart alumíniumból készített kerek fejjel és alumínium szárral rendelkező tükör. Eloxált ezüst és fekete színekben választható. A fej és a szár egy erős rozsdamentes acélból készített gömbcsuklón keresztül csatlakozik egymáshoz, a szár M10x1,25-ös menettel rendelkezik.
ECE szabványjelzéssel rendelkezik, külön választható jobb és bal oldali kivitelben.
Ára 26.500.-Ft/darab

Clubman kormányvég visszapillantó tükör
Klasszikus kialakítású, mart alumíniumból készített kerek fejjel és alumínium szárral rendelkező tükör fekete eloxált színben.
Felszerelhető a kormány végére, vagy a külön megvásárolható kormányvégbe szerelhető adapter segítségével. Használható jobb és bal oldalra is.
Ára 23.000.-Ft/darab

Clubman “E-Mark” kormányvég visszapillantó tükör
Klasszikus kialakítású, mart alumíniumból készített kerek fejjel és alumínium szárral rendelkező tükör fekete eloxált színben.
Felszerelhető a kormány végére, vagy a külön megvásárolható kormányvégbe szerelhető adapter segítségével. Használható jobb és bal oldalra is.
Ára 29.000.-Ft/darab

 

 

LSL Ergonia tükrök amik a régi kerek formát ötvözik a modern színes betéttel (fekete, ezüst, arany és piros) amiben benne van az LSL logó. Mint az összes LSL alkatrész ezek is rendelkeznek az ECE minősítéssel így nyugodtan használhatjuk itthon és külföldön egyaránt. A precíz állítás a rozsdamentes acélból készült fejnek köszönhető. Alu szár 10×1,25-s menettel és a balos menetel rendelkező motorokhoz egy bal menetes adaptert tartalmaz a csomag. A tükörlap átmérője 100mm és a szár hossza 200mm.
A tükrök ára párban 49,900.-Ft.

 

 

 

 

 

LSL Ergonia kormányvég tükrök

A szár egy CNC mart alu fekete eloxal. A tükrök rögzíthetőek mindkét oldalra felfelé vagy lefelé fordítva. A hátoldalán színes betéttel (fekete, ezüst, arany és piros) amiben benne van az LSL logó. A tükörlap átmérője 100mm és a szár hossza 130mm.
A tükrök ára 32,000.-Ft/pár

 

 

 

 

LSL Retro tükrök.
A szár és a hátlap egy CNC mart alu fekete, titán vagy ezüst eloxal. A tükrök rögzíthetőek mindkét oldalra felfelé vagy lefelé fordítva. A tükörlap átmérője 100mm és a szár hossza 120mm. A tükrök darabja 23,000.-Ft

 

 

 

 

 

Flame Superbike visszapillantó tükör
Fekete színű csepp formájú műanyag tükör, fekete színű acél szárral, M10x1,25-ös menettel.
Felszerelhető jobb és bal oldalra is.
Ára 7.500.-Ft/darab

 

 

 

Visszapillantó tükör tartók

 

Visszapillantó tükör kiemelő
Mart alumíniumból készül fekete színű eloxálással. A visszapillantó tükröt 40mm-rel kifelé és 35mm-rel felfelé emeli a gyári pozícióhoz képest.
Ára párban 12.000.-Ft

Visszapillantó tükör tartó
A kormányra szerelhető komplett visszapillantó tartó bilincs. Mart alumíniumból készül fekete színű eloxálással.
Ára 7.900.-Ft/darab

Kormányvég visszapillantó tükör tartó
Mart alumíniumból készített a kormány végébe rögzíthető adapter, melyre a kormányvég tükrök rögzíthetőek. 20mm széles, választható 14mm és 18mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz.
Ára párban 9.900.-Ft

Visszapillantó tükörtartó menet záródugó
Mart alumínium záródugó M10-es menettel rendelkező tükörtartókhoz. Felszerelése egyszerű: a dugó egy “O” gyűrűvel rendelkezik, egyszerűen csak be kell tolni a tükörtartó menetébe.
Ára 2.800.-Ft/darab


LSL lámpák, lámpatartók, irányjelzők

Urban fényszóró

Modern formájával kedvelt választás azon motorosok számára, akik egyedivé szeretnék alakítani motorjukat. Az EU szabványnak megfelelő, H4-es izzóval szerelt lámpa fekete színű műanyag házban helyezkedik el, melyet erős mart alumíniumból készített tartókonzol és tartóbilincsek segítségével tudunk rögzíteni a motorunkra. A tartókonzolszett választható fekete, vagy ezüst eloxált színben. Az Urban fényszórószett megvásárolható univerzális kivitelben teleszkópszár átmérő alapján, vagy többféle modellhez specifikusan.

Urban komplett lámpaszettek 97.000.-Ft-tól

Clubman fényszóró

Klasszikus kivitelű kerek fényszóró hosszúkás kúpos fémházzal. Az EU szabványnak megfelelő H4-es izzóval szerelt fényszóró választható fekete, vagy krómozott kivitelben. A lámpa felszereléséhez szükséges tartókonzol különböző méretekben külön tételként vásárolható meg.

Clubman fényszóró ára 26.500.-Ft

Eighties fényszóró

A kerek formájú fényszóró lapos házzal rendelkezik. Kialakítása klasszikus felépítésű: a lámpakeret  krómozott, a lámpaház pedig fekete színű. EU szabványnak megfelelő felépítésű H4-es izzóval szerelve. A lámpa felszereléséhez szükséges tartókonzol különböző méretekben külön tételként vásárolható meg.

Eighties fényszóró ára 26.500.-Ft

Scrambler fényszóró

Klasszikus kerek lámpa félgömb alakú fémházzal. Az EU szabványnak megfelelő H4-es izzóval szerelt lámpa választható fekete, vagy krómozott kivitelben. A lámpa felszereléséhez szükséges tartókonzol különböző méretekben külön tételként vásárolható meg.

Scrambler fényszóró ára 29.000.-Ft

Flat-Track lámpás fejidom

Fehér műanyagból készült szögletes fejidom kerek lámpával, amely megfelel az EU szabványoknak. A H4-es izzóval szerelt fejidom egyszerűen a hozzá adott gyorskötözőkkel rögzíthető a motor teleszkópszárjaira.

Flat-Track fejidom ára 79.900.-Ft

Lámpatartó szett

Mart alumíniumból készített fekete színű komplett tartószettek, melyek a teleszkópszár átmérő alapján különböző méretekben választhatóak. A szett tartalmazza a felszereléséhez szükséges 4 darab rögzítőbilincset, valamint a lámpatartó konzolt. A rögzítőbilincs mérete 35mm-59mm-ig választható. A lámpatartóból 3 féle kivitel rendelhető:

-rövid kivitel irányjelző tartó furattal (teleszkópszár elejétől mérve a lámpatartó furat középpontja kb.82mm)
-hosszú kivitel irányjelző tartó furattal (teleszkópszár elejétől mérve a lámpatartó furat középpontja kb.97mm)
-hosszú kivitel irányjelző tartó furat nélkül (teleszkópszár elejétől mérve a lámpatartó furat középpontja kb.97mm)

Alumínium lámpatartó szett ára 39.000.-Ft-tól

Acél keretes lámpatartó szett

Acél kerettel készített lámpatartó, mart alumínium tartóbilincsekkel. Teleszkópszár átmérő alapján különböző méretekben választható. Irányjelző tartóval nem rendelkezik.

Acél keretes lámpatartó szett ára 48.500.-Ft

Irányjelzők

 

“Led-Mini” irányjelző: Átlátszó búrás ledes irányjelző, fekete színű műanyag házzal rendelkezik. “E” szabványnak megfelelő kivitel. A fej mérete 46x28mm-es, kétféle szárhosszal rendelhető: rövid kivitelben a teljes hossz 65mm, hosszú kivitelben pedig 90mm.

Ára 9.900.-Ft/darab

“D-Light” irányjelző: Mart alumíniumból készített ledes irányjelző füst színű búrával. Választható ezüst, vagy fekete eloxált színekben. “E” szabványnak megfelelő kivitel. A fej mérete 52x18mm, hosszúsága 69mm.

Ára párban 30.000.-Ft

“Blaze” irányjelző: LED-es irányjelző, amely megfelel az “E” szabványnak. A fej mérete 40x20mm.
Rendelhető fekete, vagy krómozott kivitelben. Párban rendelhető.

Ára párban 23.900.-Ft

“M-Blaze Cone” Kormányvég irányjelző: Kormányvégbe építhető átlátszó búrájú irányjelző, amely megfelel az “E” szabványnak. A fej mérete 35mm átmérő, 43mm hosszúság.

Ára 30.900.-Ft/darab

“M-Blaze Disc” kormányvég irányjelző: Kormányvégbe építhető átlátszó búrával rendelkező lapos irányjelző, megfelel az “E” szabványnak. A fej mérete: átmérő 35mm, hosszúság 20mm.
Külön tételként rendelhető a jobb és bal oldali.

Ára 31.900.-Ft/darab

 

 

Irányjelző relé: Kefejezetten a LED-es irányjelzők vezérlésére készült p pólusú csatlakozóval.
A relé mellé jár a kép szerint átalakító kábel, amely segítségével a kis csatlakozóhoz is használható.

Ára 4.500.-Ft

Hátsó lámpák

LED mini hátsó lámpa: Hosszúkás ovális lámpa, mérete 105 x 28mm-es, amely választható hagyományos piros, vagy átlátszó búrával rendelkező kivitelben.

Ára 13.000.-Ft

Lucas hátsó lámpa: Hatszögletű piros búrával rendelkező LED-es lámpa, mérete 110 x 30mm.

Ára 16.500.-Ft

Classic Lucas hátsó lámpa: Hatszögletű piros búrával rendelkező hátsó lámpa kompletten rendszámtábla tartóval.

Ára 35.500.-Ft

Clubman hátsó lámpa: Ovális klasszikus LED-es hátsó lámpa piros színű búrával, mérete 70 x 45mm. Fekete színű alumínium rendszámtábla tartóval rendelkezik.

Ára 42.500.-Ft

Típus és évjárat megjelöléssel kérjen pontos ajánlatot a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.


LSL rendszámtábla tartók

Mart alumíniumból készített rendszámtábla tartó konzol fekete színű eloxált kivitelben. A szettek modellspecifikusan rendelhetőek, de lehetőség van univerzális kivitel választására is. A gyári nagy és csúnya fekete műanyag tartókonzol lecserélésével sokat dobhatunk kedvencünk kinézetén. Egyes modellek esetében a szett tartalmazhatja a hátsó sárvédő betétet, lámpát, irányjelzőket, vagy irányjelző tartókat.

Ára 20.500.-Ft-tól

Típus és évjárat megjelöléssel kérjen pontos ajánlatot a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.


LSL kormánylengéscsillapítók

Az LSL kormánylengéscsillapító egysége a Showa-nál készül, 7 fokozatban állítható, titánszürke színű. A típusspecifikus szettben megtalálható a felszereléséhez szükséges minden alkatrész és kiegészítő, pontos szerelési utasítás, valamint TÜV vizsga.

Ára 71.700.-Ft-tól

Típus és évjárat megjelöléssel kérjen pontos ajánlatot a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.


LSL lábtartók, lábtartószettek

LSL 2 Slide állítható verseny lábtartószett

Mart alumíniumból készített komplett modellspecifikus lábtartószett fekete színű eloxálással. Állítható kivitel: 4 pozícióban vízszintesen (10 mm-enként) és 2 pozícióban függőlegesen (22 mm). A váltórudazat szintén állítható hosszban. A lábtartó és fékpedál extra csúszásmentes kivitelű a biztonságos tapadás érdekében. Sérülés esetén minden alkatrész külön rendelhető, cserélhető. Megjegyzés: bizonyos modelleknél a hátsó fékcsőszett cseréje, illetve a féklámpa kapcsoló cseréje szükséges.

2 Slide komplett lábtartó rendszerek 100.000.-Ft-tól


LSL Sport lábtartószett

Mart alumíniumból készített komplett modellspecifikus lábtartószett ezüst színű eloxált kivitelben. Pedál nélkül szállítják, a pedál különböző színben és kivitelben választható. A sport lábtartószett a gyári kivitelhez képes hátrébb és feljebb helyezi el a lábtartó pedált. Alap kivitelben fix pedáltartóval rendelkeznek, felár ellenében felhajtható pedáladapterrel rendelhetőek. Megjegyzés: bizonyos modelleknél a hátsó fékcsőszett cseréje, illetve a féklámpa kapcsoló cseréje szükséges.

LSL Sport komplett lábtartó rendszerek 71.900.-Ft-tól

LSL lábtartó pedál

Sport pedál: Mart alumíniumból készül, 85mm széles, alul félig csapott kivitel. Választható 6 féle eloxált színben: fekete, titánszürke, ezüst, kék, arany, piros. Felszerelhető az LSL Sport lábtartószettjeire, valamint a külön vásárolható típusspecifikus adapterekkel a gyári lábtartókonzolokra.

Ára párban 8.300.-Ft

Racing pedál: Mart alumíniumból készül, 70mm széles, henger alakú végig erős fogazással. Választható 7 féle eloxált színben: fekete, titánszürke, antracit szürke, ezüst, kék, arany, piros. Felszerelhető az LSL 2-Slide, az LSL Sport lábtartószettjeire, valamint a külön vásárolható típusspecifikus adapterekkel a gyári lábtartókonzolokra.

Ára párban 9.000.-Ft

Racing II pedál: Mart alumíniumból készül, a közepén fekete színű gumival van ellátva. 70mm széles henger alakú kivitel. Választható 2 féle színben: ezüst, fekete.
Felszerelhető adapterrel a gyári lábtartó konzolokra, valamint az LSL Sport és 2 Slide lábtartó szettjére.

Ára párban 12.500.-Ft

Extreme pedál: Mart alumíniumból készül, végig henger alakú kivitel erős fogazással. Eloxált fekete színben kapható.
Felszerelhető adapterrel a gyári lábtartó konzolokra, valamint az LSL Sport és 2 Slide lábtartó szettjére.

Ára párban 22.400.-Ft

 

Ergonia pedálok: Megjelentek az új LSL lábtartó pedálok amik a túrázóknak jól jöhet mert az érdes felületnek köszönhetően nem csúszik de a gumis betétnek köszönhetően mégis elviszi az apró rezonanciát. Ezen kívül a jó minőségű eloxált színekkel mindenki egyedivé teheti motorját.

Ára párban 26.000.-Ft

 

 

 

 

 

 

Lábtartó pedál adapterek

Mart alumíniumból készített típusspecifikus lábtartó pedál adapterek ezüst színű eloxált kivitelben, melyek használatával az LSL Sport, vagy Racing lábtartó pedáljai felszerelhetőek a gyári lábtartókonzolokra. Típus szerint választhatóak az első, vagy a hátsó lábtartókonzolhoz kétféle kivitelben:

Hagyományos felhajló kivitelben: a gyárihoz hasonlóan ez a kivitel ugyanúgy felhajtható.

Adapter ára párban 9.600.-Ft-tól

Állítható kivitelben: 8 fokozatban állítható lábtartó adapter, amivel mindenki a saját igényeinek megfelelően beállíthatja a lábtartó pedál magasságát.

Állítható adapter ára párban 29.900.-Ft-tól

Megjegyzés: a típusspecifikus lábtartó pedál adapter és a lábtartó pedál minden esetben külön tétel, külön rendelhető.

Típus és évjárat megjelöléssel kérjen pontos ajánlatot a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.

 

LSL hátsó emelőszemek

Az LSL “Lifter” kemény fekete műanyagból készül egy eloxált alumínium betéttel, a lengővillára csavarva emelőszemkénk segít a hátsó emelő biztonságos használatához. A kialakításának köszönhetően segít, hogy könnyen a helyére kerüljön és a lengővillát ne karcolja meg az emelő. Többféle menetmérettel (M6, M8, M10) választható,  4 féle színű eloxált alumínium belsővel (fekete, ezüst, arany, zöld).

Ára párban 9.900.-Ft

Típus és évjárat megjelöléssel kérjen pontos ajánlatot a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken.

Hírek
Ünnepi nyitvatartás 2024 [2024.03.14. - 09:51] Ünnepi nyitvatartás 2023 [2023.12.18. - 16:32] Nyári szünet 2023 [2023.08.04. - 07:37] További hírek >>>
Újdonságok
LSL SlideWing [2022.09.12. - 09:50] Új fékcső adapter BMW modellekhez [2022.04.22. - 15:45] LSL bukócsövek [2021.03.31. - 14:08] További újdonságok >>>
Gyártók, beszállítok