1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
BMW alkatrészek és kiegészítők

BMW F 800 GS

BMW F 800 GS alkatrészek és kiegészítők

MRA szélvédő plexik:
-„Vario-Touring” szélvédő plexi: Túra és túrasport modellekhez rendelhető, két félből álló, a felső felén külön állítható szélterelővel rendelkező plexi a nagyobb szélvédelem érdekében.
Alapáron választható víztiszta és füstszínű kivitelben.

“Vario-Touring” szélvédő plexi ára: 48,000.-Ft


-“X-Creen Touring” szélvédő plexi: Túra és túrasport modellekhez rendelhető, két félből álló, a felső felén külön állítható magas szélterelővel rendelkező plexi a nagyobb szélvédelem érdekében.
Víztiszta és füstszínű kivitelben választható.

“X-Creen Touring” szélvédő plexi ára: 62,000.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Wilbers tuning futómű alkatrészek

Progresszív villarugószett:

A Wilbers villarugói 29 év jótállással rendelkeznek és ABE (általános működési engedély) minősítéssel érkeznek. Beépítésükkel megszüntetik a teleszkópok felütését, felépítésüknek köszönhetően mind a kis útegyenetlenségeknél, mind pedig a nagy ütéseknél, vagy erős fékezéseknél ugyanolyan jól dolgoznak, mint egy gyors kanyarban. Javítják a motor menetstabilitását és a komfort érzetet, a gumi kopása mérséklődhet a teleszkópok pontos és precíz működése végett. A legjobb Wilbers villaolaj és a megfelelően beállított légréssel kiegészítve a progresszív villarugókkal tökéletes menetstabilitást eredményez. A rugó szett a beépítéséhez szükséges speciális villaolajjal kompletten érkezik, beépítésekor javasoljuk a szimeringszett cseréjét.

A gyártó által tesztelt és kiválasztott Wilbers teleszkóp olaj viszkozitás használata ajánlott minden esetben, ugyanis a különböző gyártók olajviszkozitásai nagy mértékben is eltérhetnek, így rossz irányba befolyásolva a teleszkóp működését!
2016 októbertől a Wilbers teleszkóprugók egy vibrációs kerámia felületkezelést (polírozást) kapnak, melynek során a felületük durvasága nagyságrendekkel csökken, akárcsak a működésük során fellépő surlódás = Zero Friction. Ennek köszönhetően a precízebb működés mellet nő az olaj, a szimering és a csapágyak élettartalma.

A villarugószett a következő F800GS modellek alapján rendelhető:

-F800GS 2008-2012, E8GS típuskód, rugószett ára 44.000.-Ft
-F800GS 2008-2012, E8GS típuskód, 30mm ültetéssel, rugószett ára 44.000.-Ft
-F800GS 2008-2012, E8GS típuskód, 60mm ültetéssel, rugószett ára 44.000.-Ft
Az ültetés beépítéséhez a gyári teleszkóp rövidítése is szükséges!

-F800GS 2013-, E8GS típuskód, rugószett ára 44.000.-Ft
-F800GS 2013-, E8GS típuskód, 30mm ültetéssel, rugószett ára 54.000.-Ft
-F800GS 2013-, E8GS típuskód, 60mm ültetéssel, rugószett ára 54.000.-Ft

Wilbers hátsó rugóstagok:

A Wilbers rugóstagjai 5 év garanciával rendelkeznek, minden esetben egyedileg, személyre szabottan készülnek el figyelembe véve a vezető, az utas és a csomagok súlyát, a pilóta vezetési stílusát, szokásait valamint a motor felhasználási területét.

Wilbers Adjustline rugóstagok:
640-es Adjustline rugóstag: Rugóelőfeszítés körmöskulccsal állítható a rugóstag felső felén (kulcs a gyártó által mellékelve), 22 fokozatban állítható húzófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstag alján kézzel tekerhető kivitelben.

Fekete, vagy kék színű rugóval rendelhető a következő modellekhez:
-F800GS 2008-, E8GS típuskód, a rugóstag választható gyári hosszban, 20mm emeléssel, 30mm vagy 60mm ültetéssel, ára 168.000.-Ft

-F800GS 2013-tól, E8GS típuskód, a rugóstag választható gyári hosszban, 20mm emeléssel, 30mm vagy 60mm ültetéssel, ára 168.000.-Ft

641-es Adjustline rugóstag: Rugóelőfeszítés körmöskulccsal állítható a rugóstag felső felén (kulcs a gyártó által mellékelve), 22 fokozatban állítható húzófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstag alján kézzel tekerhető kivitelben, 22 fokozatban állítható nyomófokozat csillapítás állítási lehetőség a rugóstagról kivezetett tartályon.
Fekete, vagy kék színű rugóval rendelhető a következő modellekhez:
-F800GS 2008-, E8GS típuskód, a rugóstag választható gyári hosszban, 20mm emeléssel, 30mm vagy 60mm ültetéssel, ára 235.000.-Ft

-F800GS 2013-tól, E8GS típuskód, a rugóstag választható gyári hosszban, 20mm emeléssel, 30mm vagy 60mm ültetéssel, ára 235.000.-Ft

A rugóstagok 12.000.-Ft / rugó felárral rendelhetőek a RAL színskála alapján további színű rugókkal. Az Adjustline széria rugóstagjai modelltől függően rendelhetőek hidraulikus rugóelőfeszítés állítással 66.000.-Ft-os felárral, magasság állítási lehetőséggel (+/-5mm állítással) 16.000.-Ft-os felárral.

BMW F800GS ESA rugóstagok:

Lehetőség van a világ legjobb egyedileg készített WILBERS rugóstagjainak és a BMW ESA rendszerének az összeépítésére, így megalkotva a tökéletes végeredményt. A Wilbers rugóstagjai választhatóak a gyári rugóstagoknak megfelelő hosszúságban, vagy felár nélkül kérhető akár 80mm-es ültetéssel is! A személyes adatok megadásával minden esetben egyedileg készülnek el a Wilbers rugóstagjai, az ültetett kivitellel pedig lehetősége van az alacsonyabb pilótáknak is a talaj biztonságos elérésére. A Wilbers figyelembe vesz minden kérést amikor elkészíti a személyre szabott rugóstagot és azt is, hogy a kormányon elhelyezett ESA állító modult ne kelljen nélkülözni és az az új egyedileg készített rugóstaggal még kitűnőbben működjön!

F800GS ESA 2012-től:

Wilbers WESA 644-es hátsó rugóstag:

Az F800GS 2012-től modell esetében a rugóstag rendelhető a gyárival megegyező hosszban, 20mm emeléssel, 30mm vagy 60mm ültetéssel. Sárga színű rugóval rendelhető a következő modellekhez:

-F800GS 2012-től, E8GS típuskód, ára 168.000.-Ft
-F800GS 2012-től, E8GS típuskód, emeléssel, vagy ültetett kivitelben, ára 168.000.-Ft

Az ültetéshez az első teleszkóphoz szükséges a Wilbers rugószett beépítése, a teleszkópszár átalakításával!

Wilbers WESA-X elektromosan állítható hátsó rugóstagok:

A WESA-X elektromosan állítható rugóstagokat olyan motorokhoz fejlesztette ki a Wilbers, melyeknél ez a funkció gyárilag nem rendelhető.
Ennek az új technológiának köszönhetően motorja futóművének lengéscsillapítását közvetlenül a műszerfalról akár menet közben is tudja állítani három előre meghatározott puha-közepes-kemény állás között az éppen adott útminőségtől függően.
Az E-PA (Electronic Preload Adjuster-elektromos rugóelőfeszítés állítás) rendszernek köszönhetően a rugóstag rugóelőfeszítését lehet állítani öt különböző fokozatban.
Mint minden Wilbers rugóstag ez is egyedileg a vevő súly adatai és a motor felhasználási területe alapján készül el, 5 év garanciával rendelkezik.

-F800GS 2008-tól, E8GS típuskód, választható standard hosszban, 25mm emeléssel, 30mm vagy 60mm ültetéssel

A rugóstag ára 335.500.-Ft, hidraulikus rugóelőfeszítés állítással 403.000.-Ft, elektromos rugóelőfeszítés állítással 504.000.-Ft

Wilbers vezérlőegység az ESA rugóstagokhoz

A Wilbers csapata megoldást kínál a meghibásodott gyári BMW ESA vezérlőegységére. Némely esetben a gyári rugóstagok aljára épített vezérlőegység a korrózió, vagy külső mechanikai sérülés miatt tönkremehet. Amennyiben a gyári BMW alkatrész cseréje szükségessé válik, az egy nagyon költséges megoldás, különösképpen a garanciális időszakon túl.

A WESA rugóstagok fejlesztése közben a Wilbers csapata észrevette, hogy a gyári vezérlőegység a vezetékek mellett könnyen beázik, ez a hiba a rendszer teljes meghibásodásához vezethet. A fejlesztőmérnökök segítségével megtalálták a legideálisabb megoldást a problémára, az elektromos motor pótlására.  Figyelembe véve a gyári alkatrész gyenge pontját új vezérlő egységet építettek, melyet jobb szigeteléssel láttak el és a gyári alkatrészhez viszonyítva kedvezőbb árral kínálják a BMW modelljeihez.

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Goodridge motorkerékpár fémhálós fémfékcső szettek

A Goodridge fémhálós fémfékcső a belső teflon csövön a legjobb minőségű rétegelt acélsodrony erősítéssel és speciális színezett (12 szín) műanyag bevonattal készül. Kiküszöböli a fék elpuhulását pontos nyomáspontot biztosítva még nehéz körülmények között is (pl. verseny, vagy akár túrázás), így biztosítva megbízhatóbb, nagyobb fékhatást.
A rozsdamentes acélsodronynak köszönhetően felettébb jól ellenáll a kopásnak és az oxidációnak.
A fékcsövek rendelhetők horganyzott, krómozott, vagy rozsdamentes acél fittingekkel és csavarokkal, valamint verseny célokra könnyű alumínium ötvözetből, öt különböző színű eloxálással.

A fékcsövek egy speciális présgéppel helyben készülnek, a világon egyedülállóan örök élet garanciával!!!

Kívánságra bármilyen hosszúságban és kivitelben egyedi legyártás is megoldható (több mint 50 féle csatlakozó!).
A fékcsőszettek tartalmazzák a csöveket méretre vágva rásajtolt végekkel, csavarokat, tömítéseket és az örök élet garanciát!

A Goodridge motorkerékpár fékcső kittek megbízhatóságot, biztonságot és elképesztően különleges megjelenést kölcsönöznek mindenfajta motorkerékpárnak, legyen az brit, japán, amerikai, német, vagy olasz.
A fékcsöveken kívül rengeteg fajta, típusú és méretű olaj- üzemanyag- hűtőfolyadék csövet, csatlakozót és egyéb kiegészítőt készítenek a WRC Rally, F1, WSBK, MotoGp bajnokságokra, ahol a legszélsőségesebb körülmények közt is kiválóan helytállnak.

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.


LSL alkatrészek, kiegészítők:

A németországi LSL nagy hangsúlyt fektet mind a minőség biztosításra, mind pedig a termékek használóinak véleményére, ami nagyban hozzásegíti ahhoz, hogy az LSL kiegészítők folyamatosan tovább fejlődjenek.
A termékek magját a motorkerékpárokhoz készített egyedi megjelenésű mart alumínium kiegészítők jelentik, mint például a bukógombák, tengelyvédők, kormánysúlyok, Superbike szettek, kormányok, kormánylengéscsillapítók, lábtartók és számos más kiegészítő.

A BMW F800GS (2008-tól) modellhez a következő LSL termékek rendelhetőek:

Fék és kuplungkarok:
Mart alumíniumból készülnek, 6 fokozatban állíthatóak, választhatóak hagyományos hosszú, vagy rövidített kivitelben, 4 féle eloxált színben (fekete, antracit szürke, ezüst, arany). Az állítókar alap esetben piros színű, azonban választható további 5 féle színben is (fekete, antracit szürke, ezüst, arany, kék)
Ára színtől és mérettől függetlenül 24.900.-Ft / kar.

A kézvédővel szerelt modellekhez a gyártó ajánlásával a rövidített kivitelű karok használhatóak!

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Magura alkatrészek

Magura Hymec hidraulikus kuplungszett BMW F800GS modellhez:

Az új Magura Hymec szett kisebb belső átmérővel készül mint az előző verzió így a működtető erő kb 20%-al lesz kevesebb a gyári BMW mechanikus verziónál és a fogási pont is mindig változatlan marad.. Az új verzió az összes F 800 modellhez használható 2006-tól egészen a legújabb F 850 GS 2018 modellig. A Hymec rendszer nem használható, felszerelhető F 800 GS Adventure kézvédője miatt mivel a kézvédő tükörhöz rögzítésének útban van a Hymec főfékhenger tartálya. A rendszer használható a gyári BMW kiegészítő kézvédőjével. A Hymec kuplungkar távolsága a kormányhoz képest széles tartományban állítható így mindenki a keze méretéhez tudja állítani.

A szett felhasználásra készen érkezik, az ára 118.000.-Ft

Magura fék és kuplungkarok BMW modellekhez

TÜV engedéllyel rendelkező, kiváló minőségű fék és kuplungkarok több féle modellhez:
BMW F800GS 2007-től (K72 típuskód) fék kar rendelhető, ára 12.500.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Arrow kipufogók:

Utcai és sport kipufogó dobok, rendszerek. Az olasz Arrow kipufogói megfelelnek az EU normáknak, a gyártó által homologizációs igazolással vannak ellátva. A dobok kivehető szűkítővel rendelkeznek ami könnyen kivehető a sportosabb hangzás elérése érdekében. A kipufogó dobok és rendszerek tartalmaznak minden alkatrészt és kiegészítőt, amely a felszerelésükhöz szükséges.

A BMW F800GS modellekhez rendelhető kipufogók:
F800GS 2008-tól:

 

 

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Pro-Bolt csavarok, csavarszettek, alkatrészek

A Pro-Bolt cég kínálatából egyedivé alakíthatod a motorod. Kínálatukban típusspecifikusan megtalálhatóak különféle csavarok, csavarszettek, alkatrészek, de lehetőség van méret és fejkialakítás szerint is választani. Felhasználástól függően választhatóak különböző színű eloxált alumínium, polírozott rozsdamentes acél, titánium és színezett titánium kötőelemek.
A Pro-Bolt a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készíti termékeit a kifogástalan végső minőség érdekében.

Alumínium csavarok rendelhetőek 7 féle eloxált kivitelben: piros, fekete, arany, ezüst, kék, narancs, lila színekben
Rozsdamentes acél csavarok polírozott kivitelben
Títánium csavarok natúr színben, vagy 3 féle színezett kivitelben: arany, kék és lila színben

Csavarok, csavarszettek a BMW F800GS modellhez 2008-tól:

-Blokkcsavarszett, alumínium kivitel, imbusz fejjel, 7 féle színben, ára 23.000.-Ft


-Blokkcsavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitel, imbusz fejjel, ára 51.500.-Ft


-Blokkcsavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, natúr színben, ára 92.000.-Ft

-Blokkcsavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, 3 féle színben, ára 103.800.-Ft

-Idomcsavarszett, alumínium kivitel, imbusz fejjel, 7 féle színben, ára 18.900.-Ft


-Idomcsavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitel, imbusz fejjel, ára 41.500.-Ft


-Idomcsavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, natúr színben, ára 80.900.-Ft

-Idomcsavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, 3 féle színben, ára 90.600.-Ft

-Szélvédő plexi csavarszett, alumínium kivitel, imbusz fejjel, 7 féle színben, ára 3.800.-Ft


-Szélvédő plexi csavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitel, imbusz fejjel, ára 6.100.-Ft


-Szélvédő plexi csavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, natúr színben ára 14.000.-Ft

-Szélvédő plexi csavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, 3 féle színben, ára 14.800.-Ft

-Kormányvég, alumínium kivitel, 7 féle színben, ára 13.000.-Ft


-Hátsó fékfolyadék tartály fedél, alumínium kivitel, 7 féle színben, ára 8.200.-Ft


-Szelepsapka párban, alumínium kivitel, 7 féle színben, ára 1.800.-Ft


-Féknyereg légtelenítő csavar díszfedél szettben (3db), alumínium kivitel, 7 féle színben, ára 2.500.-Ft


-Alsó és felső villahíd csavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitel, imbusz fejjel, ára 10.800.-Ft

-Alsó és felső villahíd csavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, natúr színben ára 23.300.-Ft

-Alsó és felső villahíd csavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, 3 féle színben, ára 25.500.-Ft

-Kormány rögzítő csavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitel, imbusz fejjel, ára 5.900.-Ft

-Kormány rögzítő csavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, natúr színben ára 10.000.-Ft

-Kormány rögzítő csavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, 3 féle színben, ára 11.200.-Ft

-Fék és kuplungkar tartó bilincs rögzítő csavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitel, imbusz fejjel, ára 6.000.-Ft

-Fék és kuplungkar tartó bilincs rögzítő csavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, natúr színben ára 8.200.-Ft

-Fék és kuplungkar tartó bilincs rögzítő csavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, 3 féle színben, ára 9.000.-Ft

-Első keréktengely rögzítő csavarszett, rozsdamentes polírozott acél kivitel, imbusz fejjel, ára 6.400.-Ft

-Első keréktengely rögzítő csavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, natúr színben ára 11.700.-Ft

-Első keréktengely rögzítő csavarszett, titánium kivitel, imbusz fejjel, 3 féle színben, ára 13.200.-Ft

-Első keréktengely vég csavar, rozsdamentes polírozott acél kivitel, ára 6.400.-Ft


-Első keréktengely vég csavar, titánium kivitel, natúr színben ára 15.900.-Ft

-Első keréktengely vég csavar, titánium kivitel, 3 féle színben, ára 16.300.-Ft

-Hátsó keréktengely csavar-anya, titánium kivitel, natúr színben ára 10.300.-Ft

-Hátsó keréktengely csavar-anya, titánium kivitel, 3 féle színben, ára 10.500.-Ft

-Váz csavar-anya 4 darabos szettben, rozsdamentes polírozott acél kivitel, ára 19.800.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


EBC fékbetétek:

 • a szinter anyaga miatt hosszú élettartamú, de adalékainak köszönhetően mégis rendkívül kíméletes a tárcsákkal
 • szinterfém fékbetétek között a konkurencia által is elismert eredményeket ért el fékerőben, tartósságban és a tárcsák védelmében
 • túlzás nélkül állítható, hogy a jelenleg kapható utcai és sport betétek közül, talán a legjobb ár és érték megoldást kínálja
 • az összes gyári fékbetéttel felveszi a versenyt minden tekintetben, viszont az ár szempontjából nem is tudnak versenyezni vele
 • sokszoros tesztgyőztes és nemrég ismét első lett a német MOTORRAD Magazin 10 féle betétet összehasonlító megatesztjén
 • a legjobb fékhatást az EBC VR vagy X és XC féktárcsáival éri el, mivel ezek a termékek együtt lettek fejlesztve
 • egyforma fékerőt produkál egész élettartama alatt így a legideálisabb gyors és nehéz motorok lassításához
 • EBC fékbetétek különösen kímélik a legsérülékenyebb és legdrágább fékalkatrészt, a tárcsát és ez az egyik legdöntőbb erényük
 • mentes minden egészséget károsító anyagtól, TÜV és ECE90 regisztrációval rendelkezik

EBC FA209/2HH Goldstuff Sintermetall fékbetét garnitúra (egy féknyereghez) – első 10,990.-Ft

EBC FA213HH Goldstuff Sintermetall fékbetét garnitúra (egy féknyereghez) – hátsó 10,990.-Ft

Fékbetétek raktárról vagy 1-2 napos határidővel.

EBC féktárcsák:

 • első vagy hátsó merev tárcsa olyan motorkerékpárokhoz, amelyeknél nem úszó kivitelt alkalmaztak gyárilag
 • tökéletesen hőkezelt és edzett nemesacél vagy szénacél lemez az alapanyag, amit precízen megmunkálnak
 • az anyaga és megmunkálása is az EBC Brakes megszokott minőségét hordozza magában, mint a többi termék esetében
 • kritikus vélemények szerint is könnyebbek, szebbek, jobbak és még olcsóbbak is ezek a tárcsák, mint amit gyárilag felszerelnek

Első féktárcsa jelenleg nem elérhető, fejlesztés alatt áll.

EBC MD671 Solid Disc merev kiképzésű féktárcsa Ø=265mm (1db) – hátsó 49,990.-Ft

Féktárcsák rendelésre 1-2 hetes határidővel.

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Maier sárvédők és sárvédő toldatok

Az amerikai Maier cég kínálatából típusspecifikusan választhatunk motorunkhoz műanyag első sárvédőtoldatot, vagy hátsó sárvédőt fekete, vagy carbon mintás kivitelben.
Az első sárvédő toldása és a hátsó sárvédő betét segítségével nagyban csökkenthetjük a motorra, illetve a hátsó rugóstagra felverődő vizet, sarat, ezzel is növelve a rugóstag élettartamát.
A sárvédők a következőek alapján választhatóak:

-BMW F800GS / F800GS Adventure 2008-2014, első sárvédő toldat, vagy hátsó sárvédő betét

Első sárvédő toldat 15.900.-Ft-tól, hátsó sárvédő betét 26.500.-Ft-tól.

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Saddlemen zselés ülések

Az amerikai Saddlemen fejlesztése a hosszú távú túrázóknak: az ülés belső rétegére egy komfort zselé réteg kerül, ez a kialakítás biztosít kényelmet a vezető és utasa számára.
Az ülések választhatóak hagyományos, vagy alacsony profilú kivitelben az alacsonyabb vezetők számára.A BMW F800GS (2008-tól) modellhez kétféle kivitelű ülés rendelhető.
Adventure Tour
Választható hagyományos kivitelben 162.900.-Ft, vagy alacsony profilúkivitelben173.900.-Ft.

Adventure Track
Választható hagyományos kivitelben 169.900.-Ft, vagy alacsony profilú kivitelben 181.900.-Ft

További információkkal, rendeléssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hírek
Ünnepi nyitvatartás 2023 [2023.12.18. - 16:32] Nyári szünet 2023 [2023.08.04. - 07:37] Hosszú hétvége! [2023.05.26. - 16:58] További hírek >>>
Újdonságok
LSL SlideWing [2022.09.12. - 09:50] Új fékcső adapter BMW modellekhez [2022.04.22. - 15:45] LSL bukócsövek [2021.03.31. - 14:08] További újdonságok >>>
Gyártók, beszállítok